HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Szegfűgomba krémleves

t: 2727

Szegfűgomba krémleves







Hozzávalók:

25 dkg vegyes gomba (szegfű, csiperke, róka)
1 fej vöröshagyma
3 g fokhagyma
2 ek olívaolaj
1 l zöldséglé
1 db bagett
5 dkg vaj
babérlevél
kakukkfű
rozmaring
só, bors


Olívaolajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát, ízesítjük sóval, borssal, rozmaringgal, kakukkfűvel és babérlevéllel, majd hozzáadjuk a feldaradolt gombákat és a vajat majd megpároljuk. Felöntjük húslével, és készre főzzük.

Mikor a gomba is megpuhult, hozzáadjuk a kenyeret, majd miután megszívta magát, kivesszük, összeturmixoljuk és ezzel sűrítjük a levest.


rtlklub.hu

2007.10.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok