Hozzávalók:
15 dkg reszelt sajt
2 ek fűszerpaprika
40 dkg brokkoli
1 szál újhagyma
1 g fokhagyma
1 fej hagyma
2 db tojás
1 l húslé
4 ek liszt
2 ek vaj
5 dl sör
olaj
só, bors
Egy edényt felforrósítunk, bedörzsöljük fokhagymával, felforrósítjuk benne a vajat, majd megpároljuk rajta a hagymákat.
Hozzáadjuk a lisztet, felöntjük sörrel és húslével, majd és végül hozzáadjuk a reszelt sajtot.
Egy tálban összekeverjük a tojásokat, a lisztet és a sört, ízesítjük sóval, borssal, fűszerpaprikával, és alaposan összekeverjük.
Az így kapott tésztában megmártjuk a leforrázott brokkolit, majd forró olajban készre sütjük.
rtlklub.hu