HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Salátabár > Töltött paradicsom kukoricakenyérrel

t: 1926

Töltött paradicsom kukoricakenyérrel








Hozzávalók:

20 dkg darált sertéshús
20 dkg darált marhahús
3 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
6 db nagyobb paradicsom
½ dl fehérbor
Petrezselyem
Olívaolaj
Só, bors
kukoricakenyér

Egy keverőtálban összeforgatjuk a húst az apróra vágott fokhagymával, és petrezselyemmel, majd sóval, borssal ízesítjük.

Serpenyőben olajat forrósítunk, rátesszük a húst, felöntjük borral és készre pároljuk. A paradicsomok belsejét kivájjuk, és apróra vágva a húshoz adjuk.

A kibelezett paradicsomot megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, majd belehalmozzuk a húst. Tejföllel leöntve tálaljuk, mellé friss kukoricakenyeret kínálhatunk.


rtlklub.hu

2007.06.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok