HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Érdekességek

Duzzadt ajkak, bársonyos, barna bőr, dús, melírozott haj. Nem egy szexi címlaplányról, hanem a hiú, metroszexuális férfiakról olvashattok cikkünkben.
A szexuális orientáció sokak számára egyértelmű, legyen az hetero-, homo-, vagy biszexuális, ám akadnak olyanok is, akik bár heteroszexuális kapcsolatban élnek, mégis úgy érzik, hogy valamilyen módon kilógnak a sorból.
A szex fontos szerepet játszik az ember életében. Lássuk, a Pink.hu szerint melyek a legégetőbb kérdések a testi szerelem megtartásához!
Kíváncsi arra, hogy milyen jótékony hatásai vannak a szexuális együttlétnek?
Konkurenciát kap Niki Belucci, Voksán Virág személyében.
A japán Mazda és a német prémium óragyártó, a Sinn Spezialuhren Frankfurt együttműködésének keretében egy közös fejlesztésű, exkluzív karóra kerül hamarosan piacra
Május 27-én az EVO Gyorsulási Verseny vízi gyorsulást szervez a Duna Parlament előtti szakaszán
Női csontvelőből hozhatnak létre spermaképzésre alkalmas sejteket. Így a leszbikus párok férfi közreműködése nélkül vállalhatnak közös gyermeket - természetesen kizárólag lányuk születhet.
A Saab 60. születésnapja alkalmából különleges, jubileumi 9-3-as és 9-5-ös modelleket dob piacra, erősebb motorokkal, valamint egyedi külsővel és beltérrel.
Az APA osztrák hírügynökség idén is összegyűjtötte a sportolók legszellemesebb vagy éppen legesetlenebb, de mindenképpen legemlékezetesebb aranyköpéseit. Jó szórakozást!
Szombat este Kisteleki István, az MLSZ elnöke fogadást adott a Puskás Ferenc temetésére megjelent világnagyságok tiszteletére.
A harmadik aranyérmét Melbourne-ben megszerző Papp László képe látható azon a jubileumi emlékbélyegen, amelyet a Magyar Posta az 1956-os olimpia ötvenedik évfordulója alkalmából bocsátott ki hétfőn.
A Nemzetközi Automobil Szövetség a múlt hónapban a Forma-1 történetének eddigi legnagyobb pénzbírságával sújtotta a Török Nagydíj rendezőit a díjátadó ceremónián történtekért. A szervezők azonban megerősítették, hogy fellebbeznek.
Budapest - Kevés a remény arra, hogy a mostani Puskás Ferenc (79) is megjelenjen a róla forgatott dokumentumfimben, amelynek forgatását a németországi labdarúgó-világbajnokságon kezdték el. Pedig Öcsi bácsira nagyon kíváncsiak szerte a világon, eddig 40 országból rendelték meg a produkciót.
Marilyn Monroe amerikai énekesnő, színésznő 1926. június 1- jén született.Los Angelesben és 1962. augusztus 5-én hunyt el ugyancsak itt.

Első Előző Következő Utolsó