HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Érdekességek > Platinitől ellopták a névre szóló Puskás-emlékérmet

t: 2357

Platinitől ellopták a névre szóló Puskás-emlékérmet


Az ünnepség része volt az is, hogy közülük néhányan - Platini, Blatter, stb... - egy névre szóló, ezüstből készült Puskás Ferenc-emlékérmet kapott. Nos, a meghívott külföldi vendégek egybehangzó véleménye az volt, hogy a búcsú méltó volt Puskás emlékéhez, igaz, a vége azért amolyan "magyaros" lett.

A Puskásról dokumentumfilmet készítő stáb a számos sztárvendég közül felkérte Michel Platinit is, hogy mondjon néhány gondolatot Öcsi bácsiról. A háromszoros aranylabdás természetesen örömmel mondott igent a felkérésre, és a díszvacsorát félbeszakítva - Lamperth Mónika és Orbán Viktor között foglalt helyet - ment el a riporterekkel a New York kávéházban hevenyészve felállított stúdióba.

Mire visszatért, asztaláról eltűnt az a Puskás-emlékérem, amelyet névre szólóan kapott néhány perccel korábban, és amelyet külön erre az alkalomra veretett az MLSZ. Kisteleki István, a szövetség elnöke természetesen sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt, és megígérte: a legrövidebb időn belül egy másik érmét küldet Platininek.

(ma.hu)

LINKAJÁNLÓ
Alternatív gyógymódok

Egészség - orvos

Szépségápolás

Táplálékkiegészítők

Bio

Recept ABC

Vegetáriánus

Dísznövények

Világörökség
 
Fel-mlm2006.12.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok