HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Lélek

Alig másfél hónapja indult el a rukkola.hu ingyenes könyvcserélő oldal, de már szervert kellett cserélni, annyira túlterhelt lett az oldal. A háromtagú baráti társaság által hobbiból üzemeltetett közösségi szájton nincsenek hirdetések, és önkéntesek kategorizálják a mára 47 ezer példányra duzzadt kínálatot.
Az ember a Szellem – Lélek – Test egysége. A szellem az EGY ÉLET (Isten), más szóval az isteni tűz szikrája (Monád), amit az emberben lévő „rejtett” Istennek neveznek. Ez a testünkben levő isteni szikra úgyszólván alvó állapotban van bennünk.
Nehéz koncentráció, hallucináció, zavartság és szorongás. Sokszor egyetlen ásványi anyag hiánya az oka. Bár szervezetünkben kis mennyiségben található, nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, az izmok és az idegrendszerünk működéséhez, a fogak és csontok felépítéséhez. Az étrend-kiegészítő tablettákat gyártók sem véletlenül reklámozzák ezzel termékeiket.
A szakítás általában mindkét félnek nehéz, mégis jobban szenved az, akit ejtenek.
A Brit Táplálkozási Alapítvány szerint ha több folyadékot fogyasztanunk, azzal segíthetünk a fejfájással, fáradtsággal, testi-lelki gyengeséggel járó tél végi levertségen.
Különlegessé szeretnéd tenni idén az ünnepeket? Kényeztető receptjeinkkel könnyebben megy majd a készülődés és közben még szépülsz is!1. Ánizs: jóérzést ad
Úgy érzi, lehetetlenÚgy érzi, lehetetlen megszabadulni amegszabadulni a feszültségektől? Felesleges emiatt annyit aggódnia!
A kényszerbeteg személyt rögeszmés, szorongást keltő gondolatok kínozzák, amelyektől úgy próbál szabadulni, hogy úgynevezett kényszercselekvéseket végez. Ezek azonban csak pillanatnyi enyhülést hoznak – a negatív gondolatok újra és újra beférkőznek az illető elméjébe, akinek így folyton ismételnie kell a hárító tevékenységet.
A nők átlagosan 16 hónapot sírnak életükben, ami lehet, hogy egy kicsit soknak tűnik, de igaz.
Már nem csak a dohányzás, az alkoholizmus, vagy a drogfogyasztás sorolható a szenvedélybetegségek közé. Napjainkban egyre több az olyan ember, aki játékszenvedélytől, vásárlásfüggőségtől, vagy munkamániától „szenved”. Sokan azonban még tisztában sincsenek azzal, hogy baj van.
A meditáció és az érzelmekért felelős agyterületek nagysága között összefüggés van - derül ki egy amerikai tanulmányból.
Könnyíti a stressz feldolgozását, ha szavakba öntjük érzelmeinket - igazolja amerikai agykutatók tanulmánya sok naplóíró, költő és dalszerző régi tapasztalatát.
Úgy érzi folyton a nehézségeken jár a feje, hogy képtelen örülni a jó dolgoknak, vagy észre sem veszi őket, mert annyi a gondja? Ha a válasz igen, ki kell másznia a gödörből. Íme 7 jó tanács, hogy boldogabb élete legyen.
Ragályos boldogság
Vess véget a téli lehangoltságnak!

Következő Utolsó