HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Lélek > Hitted volna? A nők 16 hónapot sírnak életükben

t: 4169

Hitted volna? A nők 16 hónapot sírnak életükben

Az első évben mindkét nem napi három órát sír, hiszen ha pelenkát kell cserélni, éhesek, vagy csak egy kis törődésre vágynak, biztos eltörik a mécses. A fiúk utána nem könnyeznek annyit.

Ami a nőket illeti: egy és három év között a három óra lecsökken kettőre, főként esések, fáradtság miatt, és persze, ha valamit nem engednek meg neki. Négy és tizenkettő év között nagyjából ugyanezen okok mellé társul még a betegség, vagy ha egy baráttal összevesznek.

A tinédzserkor is meglehetősen könnyes időszak a lányok életében, körülbelül 2 órát és 13 percet itatják az egereket hetente, főként a hormonok rakoncátlankodása, viták, csúfolások és csalódások miatt.

Kicsit furcsának hangzik, de 19 és 25 év között a nők egy perccel többet sírnak, mint tini korukban. Ehhez elég egy megható film, de gyakran szerepet játszik egy kapcsolat felbomlása, vagy egy szeretett ember elvesztése is.

25 év fölött az érzelmi kitörések, partner elvesztése, vagy egy rossz hír lehet a zokogás tárgya. Ugyanakkor másokat is megsiratnak, ha meghatónak találják a dolgot. Ha ezt mind összeadjuk, több mint 12 ezer órányi sírás jön ki.

Blikk

2009.08.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok