HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szilikon vagy sem

Lássuk be: nem vagyunk könnyű helyzetben. A reklámokból, óriásplakátokról megszokhattuk a szebbnél szebb alakú lányok látványát, akik azt sugallják, hogy ha nem tökéletes testtel áldott meg a természet, nem vagy teljes értékű tagja a (női)társadalomnak. Sőt, valamit villámgyorsan tenned kell! A domborulatok korrigáltathatók, ez pedig divatot teremtett, olyan divatot, amelynek hódolva tizenéves lányok is ezer örömmel próbálnak ki mindenféle módszert, csak hogy jobban mutassanak feszes topjaikban.
Megcsípte egy kínai nő mellét egy méh, amitől az említett testrész "összement": a méhecskének ugyanis sikerült kiszúrnia a nő mellimplantátumát.
A közhiedelemmel ellentétben a mellimplantátumok nem az emlőrák, hanem az öngyilkosság kockázatát növelik – derül ki egy amerikai kutatásból.
Los Angeles - Nem utazhatnak űrturistaként az űrbe azok a nők, akik szilikonbetétet hordanak a mellükben.
A nőiesség egyik fő szimbóluma a mell, mely sokszor elégedetlenségre ad okot. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint minimális kockázat mellett korrigálhatók az eltérések.
Sztárokat kérdeztünk arról, hogy melyik típusú kebel áll közelebb hozzájuk, és hogy lényeg-e a méret? Schobert Norbi szerint nincs baj a szilikonnal, Winkler elvan az igazival, ha jó; Bajor a természetes test prófétája, Jáksó pedig örök romantikus. Férfiak a mellekről, Velvet a mellekért.
A Playboy sajtótájékoztatóján beszélgettünk a szeptemberi címlaplányokkal, az R-Go gidákkal, és egy szép szőke, nagymellű nővel. Árpa Attila is ott volt, és barátságosan nyelvet öltött, Szilágyi János pedig jóllakott.
Csisztu Zsuzsa kivan, amiért mindenki csak a szenzációhajszolással foglalkozik, és tesz a David Beckham-interjújára. De azért állítja: igaziak a mellei, egyedül a térde plasztikázott, az is kényszerből.
Több mint ezer amerikai vett részt a Fayreform fehérneműcég kutatásában, amelynek egyetlen kérdése az volt, kinek van a világon a legszebb melle?
Mindenféle sztárok pimpeltek a Bed Beach VIP-jében, és playboyok hozták sportkocsin az óriási mellű hölgyeket az idei Playmate-választás soros elődöntőjére. Havas Henrik Horváth Évát fűzte, Molnár Anikó egy titokzatos férfival csókolózott. Ott voltak a magyar média legnagyobb playboyai, Noszály Sándor, Sváby András, Árpa Attila, Radnai Péter, Nacsa Olivér és még Kenguru is.
Az Egyesült Államokban 1992 óta a legtöbb nő számára egészségi okok miatt tilos a mell-implantátum behelyezése. Most egy szakemberekből álló tanácsadó testület vizsgálja a különféle implantátumok biztonságos voltát.
Négyszáz szilikonos mellimplantátumot raboltak el ismeretlenek Brazíliában. Az eset még a múlt héten történt Rio de Janeiróban
A San Diego-i hatóságok hamis szilikon-kereskedőkre vadásznak. A hangsúlyos nőiesség ugyanis már olcsóbban is elérhető, a beavatkozás pedig, melyet nem a kórházi körülmények között, ellenőrzött anyagokkal végeznek el igencsak veszélyes lehet.
A férfiak szerint az egyik legizgalmasabb női testrész a mell. Alkatilag meghatározott, hogy hegyes vagy kerek, kicsi vagy nagy, kemény vagy puha. Az évek multával sajnos csökken a feszessége, de néhány egyszerű praktikával lassítható a folyamat.
Megereszkedett bőr, nemkívánatos domborulatok, mélyülő ráncok. Az idő múlása, ha tetszik, ha nem, nyomokat hagy rajtunk. Hogyan lehet gyorsan és biztosan megszabadulni tőlük?

Következő Utolsó