HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Kinek az igazi, kinek a szilikon

t: 5191

Kinek az igazi, kinek a szilikon

Kokó diplomázott

Először Kovács 'Kokó' István exöklözőt kérdeztük meg a témában. Az étteremtulajdonos és műsorvezető örül megkeresésünknek, de mikor meghallja a kérdést, hogy akkor most árulja el, vajon a kicsi, vagy a nagy, a mű vagy az igazi a tuti, megfutamodik. "Ne haragudj, de diplomaosztóra készülök, most egyáltalán nem tudok ilyen kérdésekkel foglalkozni" - mondja udvariasan.

Norbi szerint az önmegvalósítás a lényeg
A kérdésről szerettük volna tudni Schobert Norbert véleményét is, hiszen nem titok, hogy felesége, Rubint Réka is átesett egy mellnagyobbító beavatkozáson. "Azt gondolom, hogy a nők boldogsága a legfontosabb. Ha egy nő úgy érzi, hogy rondák a fogai, akkor szabályoztassa, ha zavarja, hogy hiányzik egy foga, akkor rakasson fel nyugodtan egy koronát, ha idegesítik az elálló fülei, akkor menjen el plasztikai sebészhez. Így van ez a mellekkel is: ha egy nő úgy érzi, hogy túl kicsik a mellei, és ez zavarja őt, akkor csináltassa meg. Ez pont annyira mű, mint felrakni egy koronát" - vélekedik Schobert Norbi. Hozzátette, az egész lényege az önmegvalósítás, egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál magával.

Félt a műtéttől

Rubint Réka műtétjére még a kapcsolatuk elején került sor, amikor még nem voltak házasok. Mint kiderült, a fitneszguru nem rajongott az ötletért: "Nagyon aggódtam a műtét miatt. Anyagilag nem is járultam hozzá a beavatkozáshoz, de mert nagyon akarta, kért rá tőlem kölcsön. Konkrétan a műtéttől féltettem, nem értettem, miért kell kihívni maga ellen a sorsot, miért kell megműttetnie magát, ha nincs baj. Rettegtem attól, hogy esetleg történik valami az altatásnál, vagy lesznek szövődmények".

"Miden férfi szereti a nagymellű nőket, mert ilyenek vagyunk, de nekem tulajdonképpen mindegy, hogy kicsi, vagy nagy. A nőisség nem a mellméretben kezdődik: az igényességen és a viselkedésen múlik minden" - állítja az edző, aki hozzátette, fizikailag is visszatartaná, ha felesége újból el akarna menni egy mellnagyobbító műtétre. Schobert szerint egyébként soha senki nem jött volna rá, hogy Rubint Réka is átesett a szépészeti beavatkozáson, ha nem őszinte és nem árulja el ő maga.

Kocsik, csajok, műsorvezetők

Winkler 'Totalcar' Róbert némileg leegyszerűsíti a válaszadást, pedig hosszan kifejtett véleményénél jobban talán semmi nem érdekelte volna jobban a Velvet szerkesztőségét. "A legjobb a jó igazi, aztán jön a jó mű" - közli nemes egyszerűséggel és elhagyja az Index területét, így nem tudom meg, a jó igazi, és a jó mű pontosan milyen. Bár olaszos kézmozdulataiból úgy veszem ki: jó nagy.

Azért feltétlen el kell mondanom, hölgyeim, hogy van még remény, mert korántsem ilyen szűklátókörű minden férfi. Mert bizony van nekünk egy Bajor Imrénk, aki még igazi gentleman, és van Bazsó 'Totalcar' Gáborunk is, aki először szabódik, aztán annyit mond: nem ez számít.

Bajor a régi idők híve

"Én utálok mindent, ami természetellenes"- mondja a mellekről Bajor, és hasonlóvá teszi a helyzetet a kelkáposztához, amiről szintén nem hajlandó lemondani a műanyag kajákért. - "A művi dolgoktól irtózom. Szörnyű, hogy most már senki nem vállalja az öregedést" - jelenti ki a színművész. "Ha szembejön velem egy jó mellű nő, persze, hogy megnézem. Szörnyű viszont, hogy rögtön azon kezdek el gondolkozni, ez vajon igazi volt, vagy nem?" A retusált képekről hasonlóan nyilatkozik Bajor Imre: nem érti, hogy hihet bárki a magazinok természetfeletti szépségű embereket ábrázoló fotóinak."Az agyonretusált képek mindenkit becsapnak, még az ember élettársát is" - mondja panaszosan.

Jáksó jobb keze

Rövid felmérésünk utolsó áldozata Jáksó "Átverő" László volt, aki szerint az, hogy őt ez a dolog nem nagyon izgatja, összefügg azzal, hogy huszonegy évesen vesztette el a szüzességét, mikor "már azt hitte, saját kezét veszi el feleségül".

"Annyira nem értek hozzá, hogy az már biztonságos. Azt sem veszem észre, ha valakinek mű, de azt sem, ha lóg" - meséli zavarbaejtő részletességgel. Kifejti azt is, hogy mennyire fontos az arc, meg a szemek játéka, és hogy "őrült legyen" az illető. Így tehát nem tudjuk megakadályozni, hogy most elmebetegek ezrei rohanják le a műsorvezetőt házassági ajánlatokkal.- "Volt már, hogy a barátaim borzadva nézték, hogy kit választottam, de volt olyan is, hogy gratuláltak, hátbavertek. Én meg mindkét esetben egy gyönyörű lányt láttam, semmi mást. Biztos hülye vagyok". A Velvet szerint nem.

velvet

2005.09.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok