HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül?

t: 8641

Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül?

Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül?

Lássuk be: nem vagyunk könnyű helyzetben. A reklámokból, óriásplakátokról megszokhattuk a szebbnél szebb alakú lányok látványát, akik azt sugallják, hogy ha nem tökéletes testtel áldott meg a természet, nem vagy teljes értékű tagja a (női)társadalomnak. Sőt, valamit villámgyorsan tenned kell! A domborulatok korrigáltathatók, ez pedig divatot teremtett, olyan divatot, amelynek hódolva tizenéves lányok is ezer örömmel próbálnak ki mindenféle módszert, csak hogy jobban mutassanak feszes topjaikban.
A mai világban rengeteg módszere van a mellnövelésnek. Gondoljunk csak a plasztikára, a vákuumos mellnövelésre, a különböző hormonkezelésekre, a tablettákra, krémekre… Az ember lánya azt sem tudja melyikhez nyúljon, melyikben bízzon. Mert tudjuk, hogy egyik beavatkozás sem veszélytelen, ezen kívül sajnos elég drágák is.
Számtalan olyan esetről hallottunk, hogy a méregdrága plasztikai műtét rosszul sikerült: nem megfelelő implantátumot ültettek be, a műtét után eldeformálódtak a mellek, az implantátumban lévő anyag szivárogni kezdett, arról nem is beszélve, ha csak szimplán csúnya munkát végzett a sebész. Vagy vegyük a hormonkezelést, mely nem csak a mellre van hatással, hanem a belső női nemi szervekre is. Ráadásul tartós alkalmazásuk jelentős mellékhatásokkal is járnak, melyek csak később derülnek ki.

Magyarországon a Landsin VitalShop (www.csinileszel.hu) jóvoltából, már több mit 8 éve megjelent az Európa talán legsikeresebb mellnövelő módszere, a Beauty Breast nevezetű termékcsalád, mely mellfeszesítő krémet és mellnövelő kapszulát tartalmaz. Természetes módon érhető el velük a mellnagyobbítás, mert kizárólag természetes, növényi kivonatokból készültek. Nem tartalmaznak sem ösztrogént, sem hormonokat. A termékek mellékhatásokat nem okozhatnak. Csak Magyarországon az elmúlt években több 10.000-en próbálták már ki a készítményt és számoltak be pozitív hatásról.

No de, hogy is tudják a növények a mellnövekedést serkenteni?
Az Angelica sinensis (Dong Quai gyökér) ázsiai növény gyökere serkenti a mell növekedéséhez szükséges természetes hormonkibocsátást. Az L-tirozin egy a természetben előforduló aminosav. Fontos szerepet játszik a hormontermelést ellenőrző mellékvese-kéreg, az agyalapi mirigy és a pajzsmirigy munkájában. Tanulmányok bizonyítják, hogy a tirozin a mellnövekedésért felelős hormon termelését is serkenti, és csökkenti a test zsíranyagát. A görögszéna fokozza a természetes hormontermelést és a tejmirigyek fejlődését. A Blessed Thistle (Bogáncskivonat) a hormonális egyensúlyt elősegítő anyagként ismert. A Beauty Breast mellnövelő kapszula és mellfeszesítő krém 3-6 hónapos használata után 1-2 számbeli méretnövekedés várható. Sajnos ennek a terméknek is van hátránya: előfordulhat, hogy alakbeli és nagyságbeli változások lépnek fel különböző okok miatt, pl. súlyingadozás, terhesség, öregedési folyamat. Ezért sokan döntenek a Beauty Breast folyamatos használata, illetve a kúra 1,5-2 évenkénti megismétlése mellett. Viszont még így is sokkal elérhetőbb áron kapható, egy doboz Beauty Breast mellnövelő kapszulához (mely kb. 1 havi adag) már pár ezer forintért hozzá lehet jutni. Ráadásul, ha egy 3 hónapos kúrára elegendő mellnövelő kapszulát vásárol, akkor még egy Beauty Breast mellnövelő krémet is kap ajándékba. Lényegesen olcsóbb, mint egy mellplasztika.

A mell a nőiesség szimbóluma, nemcsak a mi, hanem a férfiak szemében is, érthető tehát a fontossága. Állítom, hogy egy nő szakadt farmerban és pólóban, de szép, feszes popsival és mellel jobban érzi magát, mint bármilyen márkás ruhakölteményben, de tökéletlen testtel! Szóval Hölgyeim, mellnövelésre fel!

csinileszel.hu

2011.01.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok