HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Meztelen gidák egymáson és tizennyolc szilikonmell

t: 18158

Meztelen gidák egymáson és tizennyolc szilikonmell

Az Articsóka étteremben az idei playmate-választás döntőjébe jutottakat bemutató sajtótájékoztatón díszes társaság gyűlt össze. Az R-Go Gidák mellett ültem, szemben velem Szilágyi János szedegette ki fogai közül az ételmaradékot, a mellettem lévő asztalnál pedig Árpa Attila díszvendégeskedett a tavalyi magyar playmate-tel, Ripli Zsuzsával. Radnai Péter, Playboy-főszerkesztő az asztalok között járkált, és szervezkedett, mindenkit ellátott a megfelelő tanácsokkal, és mindenkihez volt egy kedves szava, ahogy ezt már megszokhattuk tőle.

Két csupasz és szőrtelen gida leszbizik

Klikk a képre!A gidák jelenléte annak köszönhető, hogy ők láthatók a szeptemberi Playboy elején ölelkezve: ez pontosan úgy néz ki, hogy a szőke fogja a barna fenekét, és összenyomják a mellbimbóikat. A két gida, a barna hajú Dóri és a szőke Móni nagyon kedves lányok, bár Dóri nem túl beszédes. Ez azért lehet, mert ő még csak tizenhét éves, és egy éve van a csapatban. Kérdéseimre ezért helyette Móni válaszolt, aki már huszonegy, és már négy és fél éve dolgozik gidaként. Dóri még sosem szerepelt meztelenül újságban, mert még csak tizenhét éves, de Móni természetesen szerepelt már hasonló képeken, hasonló újságban, hiszen ő már huszonegy éves. A showbizniszben pedig nem igazán kerülheti el a nőnemű ember, hogy levetkőztessék.

Túlzottan érdekes dolgokat nem tudtam belőlük kiszedni, mert árgus szemekkel figyelte őket a menedzserük, hogy politikailag korrektek legyenek. Elmondták, hogy Dórinak szülei beleegyezését kellett kérni a fotók megjelenéséhez, akik húzták ugyan egy kicsit a szájukat, de végül győzött a Playboy, és valóra váltották az R-Go-rajongók leszbikus képzelgéseit. A legtöbb képen ugyanis a két lány szorosan egymáshoz simul, mintha szeretők lennének, tényleg már csak egy felettük ágaskodó Szikora Robi hiányzik oda. Nyilván a fotós, Nánási Pál utasításai miatt lettek ilyen szexuálisak a képek, és nincs arról szó, hogy járnának, bár Móni elmondta, hogy az eddigi gidák közül talán Dórit szereti a legjobban.

Szőke és diplomatikus

"Horvátországban készültek a fotók," - mondja a szőke Móni, aki fitneszedző is - "de nem is számítottunk rá, hogy lesz fotózás. Radnai Péter megkért minket, hogy lehetőleg bikini nélkül napozzunk, hogy ne látszódjon majd a fürdőruha nyoma, ezért a fotózás előtt egy héttel elkezdtünk nudista strandra járni. Ez azért is volt jó, mert legalább szoktuk, hogy meztelenül vagyunk egymás közelében."

Móni azt is elmondta, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, és azért álltak kötélnek, mert a Playboyt egy különösen igényes, és az ízlésvilágukhoz közel álló lapnak tartják. "Hogy is mondjam" - keresgéli a megfelelő szavakat az R-Go gidák szószólója, Móni - "a többi meztelen nős újságban valahogy durvább képek vannak, de ezek nagyon színvonalasak lettek. Megbíztunk az újság dolgozóiban, és ezeket is közösen válogattuk ki. Meg azért jót tesz az ember hiúságának, ha ilyen szép képeket láthat magáról." De hogy a szépségtől kicsit elszakadjunk, csúnyább dolgok felé irányítottam a beszélgetést, és rákérdeztem, hogy Móni szerint mi lehetett az oka, hogy a kongói Sonia már nincsen az R-Góban. Erre is diplomatikus választ kaptam: "Sonia vokálos volt, de még nagyon fiatal, és nem tudta felvenni a többiekkel a versenyt. Ez az oka, hogy két hónapig volt csak velünk."

Móni diplomáciai érzéke akkor sem lanyhult, mikor az esemény apropójáról, a tizenkét döntős playmate-jelöltről kérdeztem. "Bájosak, szépek" - mondta - "de főleg az a fiatalember középen."
A középen álló bájos és szép fiatalember a Playboy főszerkesztője, Radnai Péter.


Három a magyar igazság

A tizenkét bájos és szép lányból azonban csak tizenegyen jelentek meg a sajtótájékoztatón, mert Molnár Viktória (akinek igaziak a mellei) lebetegedett. "Pont ő!" - mondhatnánk, hiszen erre viszonylag kicsi esély volt: a tizenkét döntős közül csak háromnak nem szilikonok a mellei.

A sajtótájékoztató tovább folytatódott, Radnai egyenként bemutatta a lányokat, akiket legközelebb szeptember 29-én az Uránia moziban láthatunk viszont a Playmate-gálán. A fő szponzor, az Autóker Holding képviselője pedig bemutatta készülő giga projektjüket, a Marina-házat, amihez jachtkikötő is épül, és amiben a győztes is kap majd egy lakrészt.

Nem csupán magamutogatás
Ezután az egyik várományost faggattuk egy kicsit, arról, milyen az ideális playmate, és megtudtuk, hogy szerinte az, aki nemcsak dúskeblű, hanem szőke is. Elmondta, hogy az ő célja nem az öncélú magamutogatás, hanem azt szeretné, ha valójában megismernék, milyen is ő, mert általában nagyon előítéletesek vele, könnyen rámondják, hogy szőke, meg felszínes, pedig nem.

"Nagyon mélyérzésű lány vagyok, és szoktam ironikusan is gondolkodni" - idézzük a szőke szépség szavait. "A többi itteni lánnyal csak felszínes a viszonyunk, bár meg merem kockáztatni, hogy úgy viselkedünk, mintha barátok volnánk, de mégse hívjuk fel egymást sose. Ebben közre játszhat a versenyhangulat is, bennünk van, hogy ne bízzunk meg a másikban. Nem szabad túl közel kerülni senkihez, mert a végén meg pont az döf majd hátba" - mondta el, és ekkor arra gondoltam, hogy biztos túl sokat nézte a Melrose Place-t.

A lány elmondta, hogy a Playboy magazin is azért áll olyan közel hozzá, mert ő egy igazi antifeminista. Nem is tagadja, hogy szerinte egy nőnek nem szabadna túl sok mindent csinálnia, ezért kicsit sem szégyelli, hogy őt a barátja tartja el. Emellett azért nem tétlenkedik, mert hát ugye playmate akar lenni, és hobbiból kubista jellegű festményeket fest.

Hazafelé a metrón izgalmas játékot találtam ki, mindenkinek ajánlom. Feladat: a Playboyban található poszteren tizenkét lány közül meg kell találni azt a hármat, akiknek eredetiek a mellei. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

velvet

2005.08.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok