HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > 'Sokadszorra mondom, hogy nem plasztikáztattam a mellem!'

t: 10165

'Sokadszorra mondom, hogy nem plasztikáztattam a mellem!'

Szerkesztőségünkben ismét szárnyra kelt a pletyka, miszerint Csisztu Zsuzsa bizony belépett a plasztikázott hírességek sorába, ennek köszönhetők telt keblei. Valóságfeltáró különítményünk rögtön akcióba lendült, hiába azonban a lelkes újságírói rosszindulat, hazánk exsportoló riporternőjét csak nagyon körülményes úton sikerül utolérnünk. Ráadásul ekkorra riporterünk már egyáltalán nem bízik abban, hogy a hölgy válaszolni fog a kérdésekre.


Legnagyobb meglepetésünkre azonban (vagy csupán a közös kontakt iránti jóindulatából) jókedvűen várja a kérdést, ami természetesen a plasztikára vonatkozik. Olyannyira jó a kedve, hogy a hallottak után hosszú percekig csak viháncol, nem annyira megbotránkozva, inkább szánakozva a firkászok hihetetlen képzelőerején.

"Az emberek tényleg nem tudnak már mit kitalálni. Ilyenkor olyan dolgokat vesznek a fejükbe, mint hogy iksz-ipszilonnak megnőtt a feje, vagy a haja, és ennek biztos van valami a hátterében! - kezdi, miután magához tér a felvetés okozta sokktól. - Miért nem tudják elképzelni, hogy valaki normálisan nézhet ki hozott anyagból is?"

Erre persze minden oka megvan, hiszen tornász lévén nem kellett sok energiát fektetnie fogyókúrákba: az állandó testmozgás mindig is hozzátartozott mindennapjaihoz. Aztán váratlanul eszébe jut, hogy téved, ugyanis mégis plasztikázták egyik testrészét.

Idegen anyag odabenn
Mielőtt azonban a lelkes olvasó azt gondolná: "na ugye, megmondtam", ki kell ábrándítsuk. Az történt ugyanis, hogy Zsuzsinak amerikai egyetemi évei alatt egy tornaverseny során olyan komolyan megsérült a térde, hogy műteni kellett. A térd feltehetően kevesebb férfinek jelenti a vágy titokzatos tárgyát, de azért minden bizonnyal vannak ilyenek.

"Ezt szalagplasztikának hívják - mondja. - Lehet, hogy erre gondoltak, mert az elszakadt szalagok közül az egyiknél a saját szalag mellé műanyag erősítés is került, amit aztán négy platinacsavarral rögzítettek. Nos, ezeket a mai napig hordom, tehát valóban van "idegen" anyag odabenn."

Megmondom őszintén, kicsit csalódott vagyok: Csisztu mellei ezek szerint csak természetességük okán figyelemre méltóak. Neki könnyű, gondolom, és rátérek az Önbizalom Akadémián nyújtott segítségére, amikor is hölgyeknek adott leckéket határozottságból, Görög Zitával karöltve. Egészen pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy tanácsolná-e egy önbizalomhiányos nőnek, hogy csináltassa meg a melleit, ha úgy ítélné, ez hiányzik a boldogságához.

"Nem vagyok híve a radikális beavatkozásoknak. Ezeket a dolgokat komplexen kell vizsgálni. Minden ember más, egyéni sorsokról van szó, nem lehet általánosítani - vázolja álláspontját. - A nőknek, akiknek tanácsokat adtunk Zitával, sokkal rosszabb az önképük, mint a valóság. Mi elsősorban ezt a negatív önképet akartuk megváltoztatni, a pozitívumok előtérbe helyezésével, a belső problémák megoldásával."


Mint egy igazi pszichológus, úgy beszél, bár még a beszélgetés elején figyelmeztet, ő ugyanúgy nem híve a plasztikának, mint ahogy a radikális diétáknak sem. Mégis, csak mert nőből vagyok, szeretném megtudni, elképzelhetőnek tartja-e, hogy egyszer még a kés alá feküdjön?

"Ez nálam nagyon nincs napirenden. Szerintem alapvetően rossz az emberek hozzáállása az öregedéshez. Állandóan harcolnak az idő ellen, pedig vannak gyönyörű idős emberek, olyanok, akiknek igenis jól áll a koruk." Ennek ellenére Csisztu úgy érzi, hogy "ha az ember békében van önmagával, akkor ez talán fel sem merül", és még nem tudja, milyen hatással lesz rá az öregedés. "A nagymamám mindig azt mondta; a kor nem érdem, hanem állapot. Viselni tudni kell."

A kedélyek felpaprikázása
Az elmúlt hónapok magánéleti huzavonájáról csak azt mondja, amit már korábban is hallhattunk tőle. "A kedélyek felpaprikázása nem tőlem indult!" Aztán megjegyzi, valójában nem is érti, hogy jött létre ez a telefonbeszélgetés, mert már eléggé elege van a sajtóból. "Milyen jellemző - mint mondja -, hogy a David Beckhammel és az utóbbi hetek világsztár focistáival készült interjúimról nem kérdeznek a kollégák."

Így aztán a nyárról kérdezem, mire rögtön közli, hogy nem híve a szezonban nyaralásnak a tömeg meg a hisztéria miatt. "Még tavasszal voltunk az Egyesült Arab Emirátusokban, ami csodálatos volt. Nem pont Dubaiban laktunk, de azért megnéztük azt is. Most beérjük a hétvégi nyaralásokkal, aztán talán majd ősszel megyünk, ha tudunk" - használja a sokat sejtető többesszámot.

velvet

2005.08.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok