HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Sztárpletykák

Életet adott első gyermekének az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nór
Akár egymillió forintot is kivehet évente egykori zenésztársai zsebéből Sipos F. Tamás (49). Az énekes ugyanis nem hajlandó az Exotic együttessel péntekenként és szombatonként fellépni, ezzel azonban a többieket is magával rántja, akik így fellépésenként 100 ezer forinttól esnek el.
Monte-Carlo — „Remek ember hagyott itt minket" – Erdei Zsoltot (38) is megviselte a Republic együttes énekesének, Bódi László „Cipőnek" (†47) a halála.
KEREKHARASZT - Két kutya és egy macska árválkodik a hétfőn hajnalban elhunyt Bódi László (†47), vagy ahogy mindenki ismeri, Cipő édesanyjának udvarán.
Továbbra sincs változás Cipő (47) állapotát illetően. A Republic együttes frontembere három hete fekszik kómában egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután február 15-én éjjel szívritmuszavar következtében megállt a szíve.
A Republic zenekar énekesét, Cipőt (Bódi László) csütörtökön próbálták felébreszteni a mélyaltatásból, amiben napok óta tartották, de nem sikerült, az énekes kómába esett.
Egyre csökken a visszatérő Dallas nézettsége.
Bejelentették! Ők táncolnak a Szombat esti lázban
Családja csalódott, barátja hallani sem akar róla. VV Veronika egyedül érzi magát a bajban, napok óta az utcára sem merészkedett ki. Miatta szégyenkező édesanyjának azonban a szemébe kellett néznie.
Családokat tett tönkre anyagilag és lelkileg a Rubint Réka szépségszalon! A fitneszlady pár évvel ezelőtt álmot látott: saját nevével fémjelzett szépségszalon-hálózatot Magyarország nagyobb városaiban.
Tizenkétezer ember előtt vallott az érzéseiről Caramel (30), annyira meghatódott az idei óriáskoncertjén.
Schobert Norbertet októberi szívműtétje után még egyszer meg kellett operálni, mert influenzás lett – tette közzé a hírt nemrég Rubint Réka a Facebookon.
Gáspár Győző a Muzsika TV-be című műsorának felvételére egy szívhez szóló levéllel érkezett.
Zámbó Krisztián (32) miatt fenyegetik Keresztes Ildikót (48). Az X-Faktor női mentora az utóbbi időben egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen kiválasztott versenyzője hétről hétre messze alulteljesít.
Kisbabát várunk Palkóval – jelentette be saját blogján Ördög Nóra (31) az örömhírt. Az X-Faktor csinos műsorvezetőjéről a Blikk írta meg elsőként múlt szerdán, hogy végre teljesült az álma, és babát vár férjétől, Nánási Pál (39) fotóstól.

Következő Utolsó