HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Erdei: Cipő velem lesz a ringben

t: 5349

Erdei: Cipő velem lesz a ringben

A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, valamint a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú profi világbajnokát eddig harminchárom alkalommal vezette győzelemre a zenekar Szállj el, kismadár című slágere, s bár a jó barát szíve március 11-én örökre megállt, az ökölvívó harmincnegyedszerre sem változtat bevonulózenéjén. Szombaton az 1 millió dollár (237 millió forint) összdíjazású négyes torna első elődöntőjében, az orosz Gyenyisz Gracsov (30) ellen is a megszokott dallamok kísérik a ringbe.Mindig is nagy tisztelője voltam Cipőnek és a Republic muzsikájának, nem véletlenül választottam annak idején bevonulózenémnek az egyik számukat – mesélte Erdei Zsolt, aki már Monacóban tartózkodik, s gőzerővel készül az újabb mérkőzésére. – A Szállj el, kismadár egész profipályafutásomat végigkísérte, minden harcomnak, küzdelmemnek a része volt. Lélekben a barátommal voltam, amikor a kórházban feküdt, és az életéért küzdött. Mélyen megrendített a halálhíre, nagy veszteség mindannyiunknak.

Szombaton lélekben Cipő ott lesz velem a ringben, a kötelek között. Érte is küzdök majd Gyenyisz Gracsov ellen.

Erdei számtalan szép emléket őriz a zenészről, bár kevesebbet találkoztak, mint szerette volna, főleg telefonon tartották a kapcsolatot.

Gyakran beszéltünk, de koncerten is jártam. Emlékszem, egy alkalommal, több mint tíz éve Miskolcon még a színpadra is felhívott, és együtt énekelhettem ve­le. Felejthetetlen élmény volt, mindig emlékezni fogok rá – gondolt vissza a nem is oly távoli múltra Erdei, aki Monte-Carlóban újra együtt énekel majd a Republic néhai frontemberével a ring felé menet.

blikk

2013.03.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok