HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Féltik Cipő gyászoló édesanyját

t: 5571

Féltik Cipő gyászoló édesanyját

Az ebek ugatva, farkcsóválva üdvözlik az arra járót. Biztosan unatkoznak, merthogy egyedül maradtak: a gazdájuk napok óta nincs otthon. Szomszédai szerint a magányosan élő özvegy Bódi Lászlónét, vagy ahogy itt mindenki ismeri, Gizi nénit nagyon megviselte fia halála. Éppen ezért hozzátartozói nem is merték magára hagyni, aggódtak érte, így bizonytalan időre magukhoz vették. Legalábbis a helyiek így tudják.

- Itt járt egy szürke autó. Ahogy észrevettem, Laci felesége ült benne és egy idősebb férfi, amolyan barátféle lehetett. Elvittek jó pár dolgot, bőrönddel, táskákkal távoztak. Gondolom, Laci itt maradt holmijait cipelték el. Szerintem Gizi nénit is felköltöztethették magukhoz, mert azóta nem találkoztam vele, pedig korábban mindennap láttam. Biztosan aggódnak Gizi néniért, mert fia halálhíre nagyon összetörte - mondta lapunknak az egyik szomszéd.

Egy másik utcabeli szerint Gizi néni az utolsó pillanatig reménykedett, hogy fia meg-
gyógyul.

- Legutóbb szombaton beszéltem vele, akkor arról mesélt, hogy Laci még nem ébredt fel, de nagyon bízott benne, hogy hamarosan jobbra fordul az állapota, és újra magához szoríthatja őt. Nagyon sajnálom, hogy végül nem vált valóra az álma - mondta az ismerős.

A helyiek szerint Cipő sosem hanyagolta el szeretteit, szüleit is gyakran látogatta a Heves megyei apró falucskában.

Az énekes, ha csak tehette, leutazott hozzájuk, gyakori látogatásai alkalmával ott időzött egy keveset.

- Sokszor járt ide a Cipő azután is, hogy édesapja, az öreg Laci négy évvel ezelőtt meghalt, és özvegyen maradt az édesanyja - magyarázták az utcán a mindent tudó, idősebb asszonyok.

A település lakói reménykedtek benne, hogy a Republic frontemberétől személyesen is el tudnak búcsúzni.

- Nagyon reméljük, hogy itt fogják eltemetni nálunk, de nem tartjuk valószínűnek, hogy így lesz. Pedig szívesen kimennénk a temetésére - mondták a helybeliek.

Egy biztos, Kerekharaszt élete felbolydult. Mindenki arról beszél, mi lett Cipővel, és mi lesz az édesanyjával ezek után. Hogyan tudja majd feldolgozni, hogy szeretett fia nincs már az élők sorában. A beszédtémát az énekes sorsa szolgáltatja mindenütt: az utcákon, a kocsmákban, de még a polgármesteri hivatalban is. A falucska egész biztosan örökre emlékezni fog Bódi Lászlóra.

Csütörtökön Kisvárdán, Cipő volt középiskolájában egész napos csendes emlékezést tartanak.

blikk

2013.03.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok