HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Sipos F miatt milliókat bukik az Exotic

t: 5767

Sipos F miatt milliókat bukik az Exotic

Akár egymillió forintot is kivehet évente egykori zenésztársai zsebéből Sipos F. Tamás (49). Az énekes ugyanis nem hajlandó az Exotic együttessel péntekenként és szombatonként fellépni, ezzel azonban a többieket is magával rántja, akik így fellépésenként 100 ezer forinttól esnek el.

Márpedig a mai világban ez igazán komoly veszteség, főleg ha a 13 évvel ezelőtti „újraindulás” óta tartott évi 8-10 koncertet – illetve annak bevételét – már betervezték a családi büdzsébe. Mint ismert, Bódi László, Cipő (†47) márciusi halála után együttese, a Republic nem oszlott fel. Boros Csabáék tovább folytatják, Republic 67 néven. Énekesük Sipos F. Tamás lett, aki csütörtökön, az új formáció első koncertjén Egerben már színpadra is lépett. Bár állításuk szerint csak beugróként vállalt szerepet Sipos F., az Exoticot így is nehéz helyzetbe hozta, mert így a szezonban nem tudják rendesen szervezni a fellépéseket.

Az Exotic zenekar öttagú, így a félmillió forintos gázsi az élő buliért is ötfelé esik. Ez akkor is nagy összeg, ha a banda nem lép fel minden hétvégén, csak évente párszor. Két fellépés elég ahhoz, hogy egy ember egy hónapig ne aggódjon a számlák miatt, de persze minden másra is jól jön az a pénz. Igaz, a zenekar tagjai nem elsősorban az Exoticból élnek, de ettől függetlenül megérzik, ha kivesznek ennyi pénzt a zsebükből. Amiatt is csalódottak a fiúk, hogy Sipos F. Tamásra nem számíthatnak, hiszen ő maga mondta, hogy a hét végi időpontokban a Republic 67-tel akar színpadra lépni. Persze egy olyan zenekar esetében, mint az Exotic, amelyet főleg hétvégére hívnak, ez egyenlő a halálos ítélettel – tudtuk meg a zenekar tagjainak egyik barátjától.

Amikor megkerestük az Exotic tagjait, Tabár István (49), az együttes egyik alapítója megerősítette a hírt: valóban nehézséget okoz az, hogy egyelőre nem tudják mivel pótolni a Sipos F. Tamás más irányú elfoglaltsága miatt kieső bevételt. – Természetesen ez a dolog érzékenyen érint engem. Azt tudom mondani, hogy ha a Republic tagjai azzal érveltek, mekkora bevételkiesést jelentett volna nekik az, ha feloszlatják a zenekart, akkor megérthetik, hogy mi is ugyanabban a helyzetben vagyunk most – jelentette ki a zenész. Sipos F. Tamást lapzártánkig nem sikerült utolérni.

blikk.hu

2013.04.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok