HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Vv Veronika elbujdosott szégyenében

t: 6018

Vv Veronika elbujdosott szégyenében

Családja csalódott, barátja hallani sem akar róla. VV Veronika egyedül érzi magát a bajban, napok óta az utcára sem merészkedett ki. Miatta szégyenkező édesanyjának azonban a szemébe kellett néznie.

VV Veronika otthonában gubbaszt, mióta kiderült, erotikus munkát vállalt.

Ki sem teszi a lábát az utcára, egyedül a Fókusznak sikerült forgatnia az egykori villalakóval, aki megragadta az alkalmat, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen szeretteitől. Tegnap elment édesanyjához, tudta, elé kell állnia, és személyesen felelősséget vállalni azért, amit tett.

– Anyukám nagyon szomorú és csalódott, nem érti, hogy miért volt erre szükség. Az egész családomnak fájdalmat okoztam. Tudom, hogy szeret, de soha nem fogja elfelejteni, hogy szégyent hoztam rá – nyilatkozta a Borsnak megtörten a lány, aki most kerüli a nyilvánosságot, a szülői házba is autóval ment.

Még jó ideig el kell viselnie a megvető pillantásokat, de ennél is jobban aggasztja, hogy a Károlyi Gáspár Református Egyetemen oktató mama kénytelen pironkodni miatta. Kollégái és a diákok ugyanis tisztában vannak vele, hogy Mészáros Veronika az ő lánya.

– Rendkívül kellemetlen lehet számára, borzasztóan megviseli a botrány – vallotta be.

Párkapcsolata is megsínylette a szexbotrányt. Fiúja elhagyta, és egyelőre hajthatatlannak tűnik. Veronika úgy érzi, soha nem fog neki megbocsátani.

– Teljesen megértem. Hogy jelenjen meg velem bárhol is? Rettentően el vagyok keseredve, mert úgy éreztem, ő az az ember, akiben megtaláltam mindent, amire szükségem van. Azt is megértem, ha nem kapok tőle több lehetőséget. Nagyon szeretem – szipogott Veronika.

– Ha nem kapom vissza, magányos maradok életem végéig, mert ő a másik felem.

A lány félresiklott életében halvány reménysugár, hogy munkahelyét az exkluzív fehérneműüzletben nem vesztette el a botrány miatt, és a fodrásziskolából sem csapták ki. És az is biztató, hogy felismerte, nem a múlékony ismertségéből kell tőkét kovácsolnia.

– A történtek után egyetlen választásom van: megpróbálok hétköznapi életet élni – ígéri Veronika.

Borsonline

2013.01.24

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok