HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Babát vár Ördög Nóra

t: 4178

Babát vár Ördög Nóra

Kisbabát várunk Palkóval – jelentette be saját blogján Ördög Nóra (31) az örömhírt. Az X-Faktor csinos műsorvezetőjéről a Blikk írta meg elsőként múlt szerdán, hogy végre teljesült az álma, és babát vár férjétől, Nánási Pál (39) fotóstól.

A kritikus 12. hétig azonban ő maga nem akart semmit mondani erről. Persze ennek is oka van: Ördög Nóra és párja ugyanis három és fél éven át hiába várta a gyermekáldást, így végül a párnak nem volt más választása, mint speciális orvosi segítséget kérni.

– Tudom, milyen az első egy év reménytelen próbálkozása után szembesülni a ténnyel, hogy orvosilag most már meddő párnak számítotok. Tudom, milyen érzés, amikor csak magadban tudod keresni a hibát, mert az orvos azt mondja, tulajdonképpen nincs szervi oka a sikertelenségnek. Tudom, milyen az, amikor eluralkodik az ősi félelem: mi van, ha nem is lehet gyerekem? – írta le mai bejegyzésében az Angyalműhely című blogban a műsorvezetőnő mindazt, amit átélt, mielőtt végül a lombikprogramot hívták segítségül.

– Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után – a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban – most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam – vallott tovább a bejegyzésben Nóra, aki boldogabb már nem is lehetne.

Büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a pluszkilókat – jelentette ki a kismama, akiről kedvese egy nagyon sokatmondó képet tett fel saját oldalára, nyilvánosan is köszöntve a Nóra hasában cseperedő jövevényt.

Természetesen kerestük Ördög Nórát, hogy személyesen gratuláljunk a babához, az RTL Klub műsorvezetője azonban többszöri megkeresésünkre sem vette fel a telefont.

Blogbejegyzésében viszont sokat mesél arról, mennyi ideig reménykedett és hitt abban, hogy igen, egyszer sikerülni fog.

– Ha valaki akart már igazán, szívből, őszintén gyereket, akkor pontosan tudja, nem telik el nap, hogy ne jutna eszébe. És nem telik el hónap, hogy ne csalódna, ha nem sikerül. Az elengedést nem lehet aggyal irányítani. Az igazi elengedéshez olyan mély meggyőződés és kiábrándultság kell, ameddig szerencsére én nem jutottam el. Mert mindig hittem abban, hogy egyszer anyuka leszek!

blikk.hu

2012.11.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok