HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sztárpletykák > Keresztest fenyegetik Zámbó Krisztián miatt

t: 4219

Keresztest fenyegetik Zámbó Krisztián miatt

Zámbó Krisztián (32) miatt fenyegetik Keresztes Ildikót (48). Az X-Faktor női mentora az utóbbi időben egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen kiválasztott versenyzője hétről hétre messze alulteljesít.

Jó ideig csak a többi ítész jegyezte meg, hogy nem elég jó a fiatalember, amiből bizony olykor késhegyre menő viták is kialakultak a műsorban. A hétfő reggeli Morning Show-ban már Sebestyén Balázsék is Krisztiánt kritizálták, pedig a műsorvezető az RTL Klub vezető arca.


Keresztes Ildikó kitart Zámbó Krisztián mellett

Mostanra pedig úgy tűnik, már Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Ők nem átallják pocskondiázni az énekesnőt, csupán azért, mert mások ellenében Krisztiánt vitte magával mentoráltnak. Azt is a szemére vetik, hogy miért nem rúgják már ki a versengésből a fiatalembert.

„Ildikó, éppen ideje lenne, hogy Krisztiánnal együtt távozzatok! Te választottad őt, a te felelősséged! Ha nem mentek, akkor a barátaimmal együtt oda fogunk menni, és megcsináljuk a balhét, mert már elegünk van. Hidd el, neked is jobb lenne, ha még időben rájönnétek, hogy nincs helyetek az x-faktorban. Kanalas Tibor”

„Sajnos már egy ideje, én is megkérdőjelezem az Ildikó szakmai hozzáértését!! Nem hiszem el, hogy nem hallja, amit mindenki hall!!! például egy ilyen van. Edina Géczi”„Hát teljesen igaza volt Péternek! Meg fognak titeket kövezni azért, hogy még a Krisz­tián bent van!!! Mindenki fel van háborodva, hogy énektudása nuku, és a jobbak esnek ki ­miatta! Menjen már haza, küldjétek már haza! Bianka Bódi”
Ildikót – közismerten érzékeny ember lévén – rettenetesen megviselik a történtek. Nem érti, miért bántják őt, miközben csak a munkáját végzi. Ráadásul már attól is tart, hogy rátámadnak, közben rengeteget sír. Nagyon nehezen viseli a helyzetet, hiszen még sosem találkozott ilyen durva indulatokkal.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője szerint a történtek miatt fokozottan figyelnek Keresztes Ildikóra.

– Ildi borzasztó feszült, nagyon sokat beszélünk mostanában erről, figyelünk rá, próbáljuk őt megnyugtatni. Van egy bizonyos pont, amelyen már túllépett ez a dolog. De meg kell védenem őt, emlékezzünk csak, Geszti is elmondta, hogy az emberek döntenek, az ő szavazatuk számít, nem a mentorok ítélete. Mégis érkeznek a rosszízű, negatív kommentek, a nyomdafestéket nem tűrő durva szavak, fenyegetések. Konkrétan számon kérik őt az emberek – kezdte Schiwert.

– Állatira megviseli az egész, nagyon riasztó számára, hiába mondom neki, hogy ne olvassa el az e-mailjeit, nem tilthatom meg neki. Ilyet még soha nem érzett… Melyikünk ne ijedne meg ilyen esetben? Természetesen ő is megijedt – magyarázta a főszerkesztő.

Egy neve elhallgatását kérő stábtag szerint már szombaton rosszul érezte magát Keresztes, aki még sosem volt ennyire megviselt a kritikáktól.

– A színfalak mögött szipogott, nem érti, miért nem fogható fel, hogy ő csak harcol azért az emberért akit választott. Később pedig Geszti Péter vigasztalta őt, hogy értse meg, mindenki mellette áll, ne vegye ilyen véresen komolyan a támadásokat – mesélte a munkatárs.

Természetesen megkerestük az énekesnőt is, ő azonban külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott nyilatkozni lapunknak.
Barátnője a többieket kritizálja

Zámbó Krisztián (32) barátnője foggal-körömmel védi szerelmét, ami természetes. Ám a jelek szerint erre nem a legjobb módszert választotta, ugyanis a fiatal lány közösségi oldalán mondott véleményt kedvese énekestársairól, miután számára ismeretlen emberek kritizálták Krisztián produkcióit, és reklamáltak, hogy ­miért nem esett még ki.
„Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos halál unalmas!!!! Szerintem inkább nincs helye ott a s…griszáló Adélkának meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám!!!!” – tette közzé üzenőfalán Zsuzsa.Z. A.

Blikk

2012.11.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok