HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Érdekességek

Elvárják, hogy mindig minden szabálynak megfeleljen, amikor közlekedik, és megbüntetik, ha csak egy kicsit is hibázik. A rendőrök legalább ennyit hibáznak, és mégis megússzák? Vegyük el a kedvüket a cseszegetéstől.
Meg akarja építtetni az éppen 100 éve szerencsétlenül járt szupergőzös, a Titanic modernizált, elsüllyeszthetetlen mását egy ausztrál milliárdos; Clive Palmer szerint a Titanic II a fényűzés netovábbja lesz.
Hazarepülést tervezik a nem mindennapi repülőgéppel!
Meghalt az idei finnországi szauna-világbajnokság férfi mezőnyének orosz döntőse, miután kórházba szállították, de a másik döntőst, egy finn versenyzőt is a mentőknek kellett elvinniük.
BUDAPEST: „Ha elkapom az ívet, másodpercenként másfelet pördül" – mondta Szőke Attila, aki a Wartburg-Trabant klubtól kérte kölcsön a félbevágott, és konténerkerékkel felszerelt 601-est. Az extrém járgány elvileg a találkozókon színesíti a programot, gyakorlatilag viszont porosodott.
Az idei futballvébé durbani stadionja, a Moses Mabhid stadion már tavaly óta készen áll, és azóta már meccseket is tartottak benne. Leglátványosabb eleme a 104 m magas parabolaív, amely több mint puszta építészeti attrakció: sikló visz fel a tetejére, az itt lévő kilátóból pedig lenyűgöző panoráma nyílik a városra és az Indiai-óceánra.
Paul Steiner, a 47 éves ejtőernyős az osztrák Alpok felett 2100 méteres magasságban, 130 km/h-ás sebesség mellett szállt át egyik repülőgépből a másikra. A salzburgi sportoló a Red Bull Skydive Team tagja, a Blanix csapattal együtt eddig soha nem látott kaszkadőr mutatványt hajtottak végre, sikeresen.
A két új kereskedelmi rádió hallgatottsági háborút kezdett, nagy hatótávolságú sajtóközleményekkel lövik egymást. Az egymásnak látszólag ellentmondó számok tulajdonképpen ugyanazt mondják: a Kossuth Rádió az igazi nyertes.
Függőleges börtönfarm, víztisztító magasház és fészektorony bizonyultak a legjobbnak az eVolo magazin idei felhőkarcoló-pályázatán. A 2006 óta minden évben meghirdetett, nemzetközi versengésre azokat a munkákat várják, amelyek elrugaszkodva a megszokott formáktól és keretektől, az építészet, a városi élet és a természet témaköréből merítve innovatív ötletekkel képesek előállni a látszólag kötött műfajhoz képest.
A vendégek a jövőben is összetörhetik egymást a brit kocsmákban, de söröskriglijeiket nem. A törhetetlen korsót a brit kormány belügyminisztere, Alan Johnson mutatta be a sajtónak. Az illetékesek szerint a találmány révén a szigetország egészségügyi kasszája milliárdokat takaríthat meg.
Travis Copeland mint a világ lúzere vonulhat be börtönkrónikába. A 19 éves férfinak erőszak miatt kellett felelnie Illinoisban a bíróság előtt, s amikor bűnösnek találták, jobbnak látta kereket oldani.
Életnagyságú robotszeretővel rukkolt ki egy amerikai cég. A guminőt leváltani hivatott műnő tanulékony: a fociról is tud beszélni, és alvás közben opcionálisan a horkolást is bekapcsolhatjuk a Roxxxy névre keresztelt modellt.
A férfiak és a nők különbözőképp betegszenek meg, az úgynevezett gendermedicína számos nemzetközi kongresszus témája. Az orvostudomány és a nemek kapcsolatával foglalkozik az a hétvégi berlini kongresszus is, amelyre a világ minden tájáról várnak szakértőket.
Balkezes férfiaknak kínál különleges alsónadrágot egy brit áruház: az újítás lényege, hogy a slicc, avagy „vizeleti lőrés" nem függőlegesen és jobb kézre esőn van rajta, hanem vízszintesen.
A technika fejlődésével a háztartások villamosenergia-igénye egyre nagyobb.

Következő Utolsó