HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Érdekességek > A fociban is otthon van a robotszerető

t: 3576

A fociban is otthon van a robotszerető

A fekete fehérneműben pompázó, mesterséges intelligenciájú kedves egyelőre csak nőnemű változatban kapható, de egyből ötféle személyiségben. Vad Wendy (Wild Wendy) kalandéhes, Fagyos Farrah (Frigid Farrah) félénk és visszafogott, Érett Márta (Mature Martha) anyáskodó és gondviselő, Szeszélyes Susan (S & M Susan) a legbelevalóbb, a műhárem ötödik prototípusa pedig egy ifjú naiva.

Az ár 1,3-1,8 millió forint között mozog, ezért cserébe még egy laptopot is kapunk, amellyel működtethetjük és a tanulás érdekében a világhálóhoz csatlakoztathatjuk szerzeményünket. Az embertípust, a haj színét és a mellbőséget a vásárló határozhatja meg.

Douglas Hines, a New Jerseyben lévő gyártó mérnöke elmondta, hogy a 167 cm magas műnő interaktív társalgásra is jó, egyszerűre, de a kívánt témakörről, pontosan tudja, mit szeret gazdája: ha a Porschékat, akkor ő is ezt a sportkocsit favorizálja, ha a fociról van szó, akkor a robotpár is rajong a játékért. Igény esetén még horkolni is képes, de ezt előre be kell programozni. A mesterséges szerető természetesen szexre is alkalmas, ahogy az előző generációs gumimodellek, de hozzájuk hasonlóan a takarítás és a főzés még nem szerepel képességeinek a listáján.

Egyelőre csak az Egyesült Államokban és Európában kapható, de a gyártók tervezik, hogy az egész világon piacra dobják. Ezzel egyidőben a férfiváltozattal is elő akarnak állni, amely Rockyra hasonlít majd.

Blikk.hu

2010.01.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok