HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Nézz vele pornót!

t: 1683

Nézz vele pornót!

Ha biztos vagy benne, hogy a srác imádja a pornót, örömmel fogja venni, hogy te is csatlakozni szeretnél hozzá. Feküdjetek be az ágyba, és biztos, hogy a látottaktól mindkettőtök szexuális kedve hatalmasra „dagad”.

Legközelebb, ha a videotékában jártok, ne légy szégyenlős, kedvesedet vezesd oda a pornókazettákhoz, keresgessetek és válasszátok ki azt a filmet, amelyben mind a kettőtöknek megtetszik valami. Abból, amit ő fog választani, egyértelműen ki fog derülni, mik a szexuális vágyai, és hogy miről szokott a legtöbbet fantáziálni. Ha nem vagy ennyire bevállalós csaj, akkor ma már létezik az online kazettarendelés, vagy akár felhívhatod a kábeltévé szolgáltatót, hogy milyen felnőtteknek való műsoradókkal tudnak szolgálni.

Ha meg akarod lepni, akkor pedig csak hívd át magadhoz egy szokásos esti hempergésre, és ott vesd be a „nagy halat”. Leültök, ő már azt hiszi, megint jön a jól megszokott romantikus ponyva, és meglepetésként fogja érni a „terved”. Mielőtt elérkeznétek a nagy pillanathoz, hangolódjatok egymásra. Készíts elő mindent egy kolosszális szeretkezéshez, hiszen a film biztosan meghozza a kedvet a játékhoz. Ezek után ne csodálkozz, ha lemaradtok a pornó végéről.

rtlklub

2007.03.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok