HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Szex az exszel

t: 2445

Szex az exszel

Jártatok, de valami nem volt az igazi. Sok kapcsolat nem úgy működik, ahogy szeretnénk, ezért előbb-utúbb kiüresedik. Ne hazudj magadnak, hiszen jól tudod, hogy a szex vele volt a legfergetegesebb. Akkor meg miért kéne abbahagyni?

A volt baráttal vagy barátnővel újra ágyba bújni, egyáltalán nem bűn. Egy közös múlt áll mögöttetek, ismeritek egymás minden porcikáját, rezdülését. Tudjátok a gyenge pontokat, és nyugodtan lehettek lazák és gondtalanok, mert már nem nyomaszt titeket az egymás iránti felelősség sem. Így sokkal felszabadultabb élményt nyújthat egy hempergés. Kutatások szerint 10-ből 9 férfi szívesen ágyba bújna újra a volt csajával, legalább egy felejthetetlen éjszaka erejéig.

Nagy divat lett a búcsú-szeretkezésből is, ami a szakítás utáni, utolsó együtt töltött éjszakát jelenti. Itt már azt is megvalósíthatjátok, amit addig nem mertetek, amíg együtt voltatok. Szabad a pálya, minden a fantáziára van bízva. Igaz, hogy nem bírjátok egymást elviselni, de az ágyban tökéletesen passzoltok, akkor miért ne próbálnátok ki? A legjobb az egészben, hogy a szex az exszel kaland nem zavar bele hétköznapjaidba, bűntudat nélkül ismerkedhetsz a következő kiszemelttel. Hát nem praktikus?

rtlklub

2007.03.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok