HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Erogén zónát találtam!

t: 1637

Erogén zónát találtam!

Tapizunk, csókolózunk, nyalogatunk, harapdálunk, masszírozunk egy buja szexparti közben, de keresgélni nem nagyon szeretünk, egy-egy sikamlós kutatómunkához már nincs türelmünk. A lényeg lebeg a szemünk előtt, az oda vezető út nem annyira fontos. Mire ez a nagy sietség? Hajt a tatár? Nem a tatár, hanem a vágy, ennek ellenére visszavehetnél egy kicsit a tempóból, hogy jobb legyen a kamaty, és megtaláld kedvesed többi erogén zónáit is.

A gyönyörrúd lefoglalta a figyelmedet, mert éppen ott ágaskodott az orrod előtt, ezért nem láttad a fától az erdőt. Az egyik erogén zónának pedig már a közvetlen közelében voltál, jó helyen keresgéltél a pénisz tájékán. Azt a valamit viszont nem bekapni kell, hanem finoman harapdálni. A rejtélyes erogén testrész nem más, mint az örömvirsli erekció idején is függő részei, a pihepuha herék. Az ide-oda fityegő zacsikkal kéjes harangjátékba kezdhetsz, érzékeny terültre téved a kezed, ha itt matat. Cirógasd, lágyan markolászd, finoman harapdáld! Minden második férfi imádja ezt a fajta kényeztetést, valószínűleg párod is beleesik a szórásba.

Haladj feljebb, mert ott is találsz egy-két erogén pontot. A pasik mellbimbója majdnem ugyanolyan érzékeny, mint a nőké. Legjobban azzal tudod lázba hozni a bimbó gazdáját, hogyha masszázsolajas kézzel körkörös mozdulatokat teszel a mellkasán. Ujjbegyeddel időzz el egy kicsit hosszabban a bimbókon, játszadozz velük, nyelveddel is nyugodtan megpiszkálhatod őket. A tőled eddig szokatlan kitérőkét hálás lesz párod, hogyan azért is, ha néha te kezdeményezel, te tepered le, kiveszed az irányítást a kezéből. A hancúrhuszárok több mint fele vágyik arra, hogy kedvese ne legyen rest és szégyenlős egy kiadós numerára csábítani.

rtlklub

2007.02.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok