HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Az orgazmus a génjeidben van

t: 1619

Az orgazmus a génjeidben van

Rengeteg szexualitással kapcsolatos kutatás lát napvilágot, sok közülük doppingolja, vagy éppen megrémiszti az embereket. Ezek a felmérések tényeket közölnek, megoldásokat viszont nem. Sőt, ha valaki nagyon komolyan veszi a kutatások eredményét, akkor még káros hatással is lehet rá, szexuális életére.

A legutóbbi szexkutatás eredménye a következő: genetikus, hogy a nők milyen gyorsan jutnak a csúcsra. Az örökölt tényezők tehát meghatározzák az orgazmust, azt, hogy milyen könnyen és gyorsan következik be a végső élvezet. Egy-egy ilyen hírnek azonban nagyobb a súlya, mint gondolnánk. Megvan annak a veszélye, hogy azok a nők, akik eddig „nehézkesen” jutottak el a csúcsra, feladják, mert ha tényleg genetika kérdése az öröm, akkor miért strapálják magukat. Egyszerűen leeresztenek, és nem próbálnak meg megoldásokat se keresni. A hír hallatán párodból is előbújhat a kisördög, nem bíbelődik veled hosszasan, mert ha genetikailag úgysem vagy képes villámorgazmusra, akkor ő minek strapálja magát.

A kutatók azonban hozzátették, hogy a géneken kívül más is befolyásolja az orgazmust. A gének a gyorsaságon ugyan változtatnak, de ez nem jelenti azt, hogy az „alany” képtelen rá. Tudjuk, ha valaki állandóan azt hajtogatja, hogy valamire nem képes, akkor ez úgy is lesz, működésbe lép az önbeteljesítő jóslat. A görcsös ragaszkodás az orgazmushoz még távolabbivá teszi a „nagy kirobbanást”. Gondolj arra, hogy génjeid például a hajszínedet is meghatározzák, ám ettől még bármikor meg tudod változtatni. A génjeid nem irányíthatják az életedet, ahogyan a szexuális életedet sem! Soha ne add fel, főleg akkor, hogyha az orgazmusodról van szó! Tegyél meg mindent azért, hogy egészséges és kielégítő szexben legyen részed!

rtlklub

2007.02.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok