HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Forró képek - Monica Belucci a kecses, olasz gyönyörűség

t: 2759

Forró képek - Monica Belucci a kecses, olasz gyönyörűség

Eredetileg ügyvédnek készült, és csak azért kezdett el modellkedni, hogy fizetni tudja a tandíját a University of Perugia egyetemen. Természetesen, a csillogó modellvilág - az utazások és a hatalmas jövedelem - eltántorította Monicát a jogi tanulmányok folytatásától.

1988-ban átköltözött Európa egyik divatközpontjába, Milánóba. Ott írta alá a szerződését az Elite modellügynökséggel, és azonnal tömérdek munkát kapott.

1989-re Monica meghódította Párizst, majd a tengerentúlon New Yorkot is. Bár rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el, mint modell, hiszen többek között pózolt a Dolce & Gabbana-nak és a francia Elle-nek, Monica mégis többre vágyott. Kipróbálta a színészkedést is és színiiskolába járt, ami nagyon népszerűvé volt a modellek között, lásd Laetitia Casta, James King és Ines Sastre have példáját.

Majd 1990-ben a tv-ben debütált a Vita con I figli c. filmben, majd a Brigantik-ban (Bandits: Love and Liberty). 1991-ben Monica Francesca szerepében tündökölt a La Riffa c. filmben, az amerikai filmes debütálása Dracula gróf feleségeként történt az 1992's Bram Stoker's Dracula c. filmben, ahol az egyik főszerepet Winona Ryder alakította.

(ma.hu)

LINKAJÁNLÓ
Alternatív gyógymódok

Egészség - orvos

Szépségápolás

Táplálékkiegészítők

Bio

Recept ABC

Vegetáriánus

Dísznövények

Világörökség2006.11.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok