HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Az erotika gyilkosai: anyád a vonalban

t: 1849

Az erotika gyilkosai: anyád a vonalban

Főnököd az ágyban
A kiállhatatlan főnök piszkálódó mondatai még este is szerencsétlen ember fülében visszhangzanak. Megmérgezik az otthon légkörét, elrontják a meghitt órák hangulatát is. Nem csoda, hogy egy-egy fárasztó nap után a párok elhanyagolják a szexet, és vágyuk nem egymás felé, hanem az alvás édes mezejére hajtja őket.

Ellenszer:
A munkaidő leteltével ne menjetek azonnal haza. Találkozzatok semleges helyen, egy parkban, egy cukrászdában, ahol levezethetitek a napi feszültséget, kibeszélhetitek a gondokat. A hálószobából, egyáltalán otthonról száműzzétek a napi gondokat. Koncentráljatok egymásra, és ne hagyjátok, hogy bárki közétek álljon.

Anyuka a telefonnál
Egyes mamák különleges adottsággal rendelkeznek. Több szász kilométer távolságból is halálos pontossággal eltalálják azt az időpontot, amikor gyermekük olyan intim helyzetben van, hogy bizonyára szüksége van egy kis párterápiás tanácsadásra és felvilágosításra.

Ellenszer
Udvariasan kérjétek meg az aggódó édesanyát, hogy este 9 óra után csak végső esetben telefonáljon. Hogy ne nyújtsátok sértődött képpel egymásnak a kagylót azzal: Anyád a vonalban.

Vér a tévében
A mézeshetek elmúltával sok pár több időt tölt a tévé képernyője előtt a híreket hallgatva, mint egymás karjaiban. Kapcsolgatnak a csatornák között, hogy minél többet megtudjanak a világban zajló véres eseményekről, terrortámadásokról. Nem csoda, ha a híradó megtekintése után a szex az utolsó dolog, ami az eszükbe jut.

Ellenszer
A hét egy-egy napján zárjátok ki a világot a lakásból. Kapcsoljátok ki a telefont és a tévét, beszélgessetek más témáról.

nana

2006.02.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok