HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Előjáték utólag

t: 1702

Előjáték utólag

Célszerű mindig új és új ötletekkel feldobni a hálószobai rutint. A mikéntet és az időtartamot nemcsak a pillanat varázsa, a kapcsolat „kora” is meghatározza. Mert ami fantasztikusan izgalmas az első éjszakán, egészen más hatást vált ki a hatodik héten, a hatodik hónapban vagy az ötödik évben.

Első éjszaka – Tapogatózás
A nagy nap éjszakájának izgalmát vajmi kevéssé kell serkenteni – ilyenkor a vágy, az újdonság varázsa teljesen hatalmába keríti a párokat. Az előjáték ennél fogva viszonylag hosszú, de nem túlságosan vad. Ám nem árt már az első alkalomra is felkészülni. Az előjáték legyen nagyon-nagyon, már-már kínosan lassú.

Hatodik hét – Masszírozás
Már megszületett a bizalom: elárulhatjuk egymásnak, mi az, ami igazi élvezetet okoz. Bátorítsuk a férfit, hagyjuk, hogy megmutassa rejtett képességeit. Többé-kevésbé ismerjük már egymás erogén zónáit is. Sok férfinál a fejtető is ilyen. Fantasztikus hatású lehet a fejmasszázs, persze intim testhelyzetben.

Hatodik hónap – Fantáziálás
Immár pontosan tudjuk, mitől „indul be” a másik. Mégis érdemes eltérni a kitaposott úttól, hogy az előjáték ne váljon egyhangú rutinná. Foglalkozzunk az elhanyagolt testrészekkel is. Például a láb ujjaival (a lábfej a test különösen intim része). Egy erotikus lábmasszázs képes felkorbácsolni az érzékeket.

Első év – Kitárulkozás
Ösztönösen ismerjük egymás szexuális vágyait és szükségleteit. Hagyjunk fel a szokásos rutinnal, induljunk a tiltott zónák felé. Új izgalommal telítik a kapcsolatot a váratlan ötletek is.

Ötödik év – Újrakezdés
Az évek múlásával sokat változik a szexuális igény, ízlés. Ideje a felülvizsgálatnak. Próbáljunk a nulláról indítani, mindent másképp csinálni, mint eddig. Fedezzünk fel újabb és újabb érzékeny területeket, még ha azok csiklandósak is. Próbálkozzunk minél több testrésszel, nagyobb lesz a valószínűsége, hogy új erotikus zónát fedezünk fel.

nana

2005.12.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok