HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Szemmel láthatóan szexi

t: 1430

Szemmel láthatóan szexi

A hímek agya egy rugóra jár: becserkészni és elejteni a prédát. Ha nagy a kínálat, az lesz a legvonzóbb és legérdekesebb „zsákmány”, aki ügyesen „használja” a testét. Ha tudod, hogy szép ívű a szád, akkor hangsúlyozd azt, ha viszont formás keblekkel áldottak meg az égiek, a dekoltázsodat mutogasd! Az illatfelhő is sokat segít a csábításban. Vess be minden apró női trükköt, praktikát! Van egy jó pár, nem panaszkodhatsz, hiszen a „fegyvertár” széles és szinte tökéletes. Csak tudd, hogy mikor melyik „fegyverrel” érdemes „tüzelned”!

Tudod, hogy a tekinteted lefegyverző? Ha nem hiszed, tedd próbára! Nézz mélyen a számodra oly szimpatikus „hím” szemébe! A „vadászat” közben izgatottá válsz, kitágul a pupillád, azt üzened a kiszemeltnek, hogy „most aztán az enyém leszel”. Egy férfi sem tud ellenállni egy-egy gyönyörű, beszédes szempárnak. A nagy, igéző szemek kimondottan szexik. Hogyan tehetsz szert kacér tekintetre? Pingáld ki egy kicsit a szemhéjadat és pilláidat, hogy még szembetűnőbbek legyenek! Flörtölj, próbáld meg csábos pillantásoddal levenni a férfiakat a lábukról, nyugodtan szemezz szemtelenül!

Pofidnak szép keretet ad a haj, a dús loboncért a férfiak teljesen odavannak. A középkori gavallérok a méteres hajzuhatagot imádták, a reneszánsz kor férfiúi a műfürtökkel és gyöngyökkel teletűzdelt frizura bolondjai voltak. Az egészséges, fényes haj sokkal több holmi szemet gyönyörködtető látnivalónál, azt üzeni a férfiaknak, hogy a nő üde és termékeny. Nemhiába pepecselünk olykor órák hosszat tincseinkkel! Festjük, bodorítjuk, pakolásokkal kényeztetjük, hogy minél szebb, csillogóbb és vonzóbb legyen fejünk éke. Játssz csinos fürtjeiddel! Simítsd hajadat a füled mögé, ha kislányosan bájosnak szeretnél látszani, vagy hagyd, hogy a tincsek a „maguk életét éljék”, ilyenkor természetességed „domborodik ki”.

Ha a férfi képes megszabadulni igéző tekintetedtől és egy kicsit lejjebb halad, csinos dombocskákat talál. A dús kebel tetszik a férfiaknak, ám ez nem mindig volt így. A középkortól egészen a rokokóig a kicsi, formás melleké volt a főszerep. Azt tartották, hogy akinek a keble csöpp, az ártatlan és finom teremtés. A rokokó korban lazultak az erkölcsök, kivillantak a keblek a ruhákból, túlságosan is mellközpontú lett a világ. A XIX. században a jó anya ismérvei: nagy keblek és húsos idomok. Azóta is évről évre „mellesedünk”, ha pedig nem találjuk elég mértesnek a keblet, műtéttel megnagyobbíttatjuk, vagy bevetjük a push-up csodák valamelyikét. És mindezt miért? Azért, hogy a férfiaknak minél gyakrabban lóghasson kocsányokon a szemük.

Egy biztos, elől aztán van mit nézegetni rajtunk. Ám mi a helyzet a hátsó oldalon? A formás, gömbölyű popsi a férfiak kedvenc nézegetni és tapogatni való játékszere. Alig bírnak magukkal, amikor meglátnak egy csini hátsót. A ringó csípő és popóriszálás párosítástól eszüket vesztik, felcsillan a szemük, széles mosoly ül ki az arcukra, működésbe lép a vadászösztön. Mivel tudod még jobban „hergelni” őket? Szűk nadrág alá vegyél tangát, melynek szexi vonalvezetése szépen látszik a kelme alatt, és akkor se essél kétségbe, ha picit lapos a popód: fenékemelő bugyival vagy harisnyával ügyesen becsaphatod a szemlélődőket.

rtlklub

2005.12.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok