HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Cicifix-show: A férfiak meg csak markolásznak

t: 1724

Cicifix-show: A férfiak meg csak markolásznak

Mellfalat kreált egy holland tervezőnő mindenféle méretű és "típusú" kebelből. Az alkotás férfiak számára született és azért, hogy tapogassák, mégsem szexélménykeltési célzatú, hanem vásárlást könnyítő.

A különféle mellek markolászásával - és heves emlékezéssel - ugyanis könnyebben kiválaszthatják a megfelelő méretű melltartót a férfiak nejük, barátnőjük számára.

Akadhatnak egyébként olyanok, akik már puszta ránézéssel meg tudják mondani, hogy "mi van otthon", és nekik nincs szükségük arra, hogy fogdossák a szilikonból készült műmellfalat, de ez a kisebbség.

"A férfiak legtöbbje mindent tud a kocsijáról, ám szinte semmilyen adatot felesége melltartóméretéről. Pedig amikor vásárolni próbálnak, és az eladó a méretről érdeklődik, rendre rámutatnak egy női vevőre a boltban" - idézte a Het Nieuwsblad című holland lap a tervezőnőt.

A szem azonban csalhat, pláne ruharejtett keblek esetében, megkérni viszont egy idegen nőt, hogy ugyan vetkőzne fél pucérra és engedne néhány markos mérést, nem biztos, hogy nyitott fülre és blúzra találna, ám ha mégis, kiderülhet, hogy mégsem stimmelnek az illető paraméterei.

Addig várni, míg betér egy pontosan passzoló és a méricskéléstől nem húzódozó, nagyon elhúzódhat. A méret fogós kérdésére a mellfal azonban azonnal teljes repertoárt nyújt, ráadásul fogdoshatja bárki napestig.

hirado

2005.11.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok