HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Lassan a szex-szel!

t: 1392

Lassan a szex-szel!

A pikáns tetteket kár elsietni! Ezerszer több örömet rejteget egy hosszú pásztoróra, mint egy gyors numera, ráadásul a megszokásból is alaposan kizökkent. A szex sokkal több, mint holmi rutin! Ne alacsonyíts azzá az élet egyik legszebb és legizgalmasabb társasjátékát! A férfiak 7,3 perc alatt jutnak el a csúcsra, de nem fognak megsértődni, hogyha sok-sok kéjjel fűszerezve lelassítod ezt a folyamatot.

Aki kíváncsi, hamar hangulatba jön. Ha egy szexre éhes férfi nem kap meg rögtön, még jobban fog kívánni. Játszadozz egy kicsit pároddal! Kezdj el előtte vetkőzni, szépen lassan, de ne engedd, hogy hozzád érjen! Az alapszabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. De csak neki, te kedvedre matathatsz rajta. Szabadítsd meg a ruháitól, halmozd el a testét csókokkal, simogasd, szeretgesd, becézgesd. A kényeztetésből te se maradj ki, ám türelmetlen kezének ne adj szabad utat, ha kell, kötözd meg.

Üdvözlünk a gyönyörök birodalmában! Mielőtt a hetedik mennyországba is eljutnátok, fűszerezzétek meg némi extra örömmel az utazást! Mit szólsz egy erotikus masszázshoz? Egy izgalmas kétkezes játéknak minden férfi örül. Kezd testének „tapizását” a nyakánál, haladj szépen lejjebb és lejjebb. A kényeztetésből a „homlokzatot” se hagyd ki! Csak egyetlen testrész nem kaphat érintésedből, Virgonc. Most te következel, engedd, hogy ő is erotikus gondoskodásban részesítsen.

A szexi sztriptíz és a masszázs megtette a hatását, barátod már alig várja, hogy rád rontson és a magáévá tegyen. Ám a gyönyör még mindig fokozható. Ha nem sietitek el az akciót, hatalmas élményben lesz részetek. Vegyél fel olyan pozitúrát – mondjuk a lovaglót -, ahol te irányíthatsz. Nyugodtan kerekedj felül, merd megállítani, de csak finoman, nehogy idő előtt lelohadjon a vágy! Finoman hergeld, élvezzétek a szeretkezés minden egyes percét! Térképezzétek fel egymás testét, keressétek meg a lehető legtöbb erogén zónát! A szexológusok minimum harmincperces előjátékot tanácsolnak, és az intenzív lepedőakrobatikára is szánjatok legalább ennyi időt.

rtlklub

2005.10.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok