HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Ha sokat húzogatod, megnő

t: 19499

Ha sokat húzogatod, megnő

A péniszméret növelésére az évezredek során több módszert is kidolgoztak az elkeseredett férfiak illetve még elkeseredettebb barátnőik. Igaz, az alább felsorolt módszerek közül egyik sem az igazi, de most megtekintheti, miből marad ki, ha megelégszik az isten adta méreteivel.
Plasztikai sebészet
Dr. Viczián Csaba, plasztikai sebész szakorvos egyike azon keveseknek, akik Magyarországon pénisznagyobbító (falloszplasztika) műtéteket végeznek. Felvilágosított, hogy művi úton kétféle pénisznövelésre van lehetőség: látszólagosra és valósra. A látszólagos műtétek csak esztétikailag teszik nagyobbá a hímvesszőt, és beavatkozás során csak helyi érzéstelenítés szükséges, a valós növelést viszont altatással végzik, de valóban hosszabb lesz maximum négy centivel. Látszólagos péniszhosszabítást háromféle módon végeznek: a fitymafék (kantár) átvágásával (ezzel kb. egy centit lehet rajta dobni), vagy testesebb férfiaknál leszívhatják a zsírt a szeméremdomb környékéről és ezáltal nagyobbnak látszik a hímvessző, illetve vastagítással (hasról vagy tomporról leszívott zsírt töltenek fel a péniszbőr alá).

A komolyabb műtéti beavatkozást igénylő valósan növelő módszer során elvágják a pénisz tartószalagját, ami a péniszt a szeméremcsonthoz köti, ezáltal felszabadítják a pénisz rejtett részét (abból is a barlangos test a lényeg), ebből 2-4 centis péniszhossz-növekedést fog érzékelni a delikvens. A doktor úr elmondta, hogy klinikáján a pénisznövelő műtétek ára százezer és félmillió forint között mozog, a műtét komolyságától függően. Ebből arra következtetek, hogy egy valós (szalagátvágásos) péniszhosszabbítás félmillió forintba kerül.


Viczián Csaba szerint egyre gyakoribbak a férfiak méretnövelő műtéteinek száma, de azért még mindig sokkal több (több mint kétszer annyi) mellnagyobbítást végeznek. A szegedi klinikán a doktor úr elmondása szerint egy évben összesen körülbelül harminc péniszt hosszabbítanak vagy vastagítanak meg, és azt is elárulta, hogy többen szeretnének vastagabbat, mint hosszabbat. Ehhez annak is lehet köze, hogy egy vastagítás valamennyivel kisebb beavatkozással jár.

Az orvos szerint a péniszhosszabbító műtétnek ugyanakkora a kockázati lehetősége, mint bármilyen másik nagyműtétnek. Viczián szerint a szalagátvágásos módszer után alakulhat úgy, hogy mégsem nő meg a pénisz, de csak az esetek öt százalékában, és ez már csak műtét utáni dolgoktól függ. A plasztikai sebész szerint a mellékhatások között nem szerepelnek merevedési zavarok, sem nemzőképesség-vesztés, mert a pénisz a műtét során nem sérül.

"A legtöbbször átlag vagy átlagon aluli mérettel fordulnak hozzám" - mondta el. "Az európai mérce szerint a tizenhárom centiméter alattit hívjuk mikropénisznek, az átlag pedig tizenhárom és tizenhét centi között mozog."

Pénisznyújtás kézzel
A hazánkban egyedülálló módszerként hirdetett saját kézzel történő pénisznyújtás ugyan kicsit fáradságos, de a módszer szabadalmának tulajdonosa szerint mindenkinél hatásos, akit az előzetes vizsgálatok során alkalmasnak talált rá. A nyújtás itt a kötőszövetek közti sejtmegszakítás elvén alapul, azaz hogyha elszakítjuk egymástól a kötőszövet sejtjeit, akkor szervezetünk ugyanolyan anyagból pótolja azokat, magyarul a pénisz megnöveszti magát. Jernei Anikó 2001 óta foglalkozik a két amerikai orvos által kitalált pénisznyújtás továbbadásával. "Két feltétele van annak, hogy valakit elvállaljak." - mondta el a szexuál-pszichológus nő a Velvetnek. "Először is, öt centi alatti pénisszel nem foglalkozom, másodszor pedig megfelelő állagúnak kell lennie a kötőszövetnek (azaz lazának). Átlagban tízből egy embert nem találok alkalmasnak a nyújtásra. Akit elvállaltam, és nem nő meg neki, annak visszafizetem a pénzét."

Módszere nagy elszántságot követel, mert igen időigényes: két és fél hónapon keresztül naponta negyvenöt percig kell csinálni a doktornő által előírt gyakorlatokat (úgy sejtem húzogatni kell, csak az nem mindegy, hogy hogyan). Ha az eredmény nem kielégítő, a kurzus hat hónap után megismételhető. Az első konzultáció után a kuncsaft három hétig otthon végzi az alapprogramot, majd visszamegy a doktornőhöz, egy újabb bemutató után változtatásokat ír elő, és egy emelt szintű programmal fojtatja tovább.

A licensztulajdonos nem volt hajlandó részleteket elárulni arról, hogy pontosan hogyan folyik a kézzel nyújtás, mert attól fél, hogy az interneten elterjed, és az emberek szakszerűtlenül fogják végrehajtani a gyakorlatokat, és ezzel még sérüléseket is szerezhetnek maguknak. Érdekes módon nem csak átlagon aluli mérettel szoktak a Jernei-féle módszerhez folyamodni. "Legtöbben tényleg nagyon kicsi pénisszel jönnek hozzám, de pont a napokban volt nálam egy tizenkilenc centis, le is esett az állam. Persze kiderült, hogy a fiú modell" - mondta el.

Péniszköpeny és mandzsetta a szexboltból

Ilyen egy péniszköpenySzexboltokban kaphatóak a szakításnál sokkal humánusabb növelők, amik ugyan műanyagból vannak, és kicsit ufósítják a fallosz kinézetét, de tény, hogy nagyobb élvezetet lehet vele nyújtani a nőknek egy kicsi pénisznél. Az egyik ilyen, a péniszköpeny például olyan, mintha még egy réteg péniszt húznának rá a péniszre. Kapható mandzsetta is, ami csak annyiban teszi nagyobbá a szerszámot, mintha egy vastag gyűrűt húznánk rá. Ezek közül sokféle design van, sokuk cyberpunkos külsőt kölcsönöz egy normál pénisznek, és még akár lila is lehet, anélkül, hogy fájna. Szerintem a világítós sem lehet rossz.

Pénisztorna
Ez tűnik az egyik legkímélőbb módszernek, és az is nagy előnye, hogy a foglalkozások közben nemcsak megnő a méret, hanem a férfi jobban megismeri nemes testrészének működését, megtanulja kontrollálni azt. Ezen kívül a speciális technika elsajátítása után a korábbinál háromszor több spermát garantálnak. A Penis-Health nevű cég a torna által szép (általuk gombaszerűnek mondott) pénisznövekedést ígér, ami azt jelenti, hogy a makk is arányosan megnő. Ami már kicsit túlzásnak is tűnik, hogy állítólag még egyenes is lesz a tornától, azaz tökéletes lesz. A tornával azt lehet megtanulni, hogy hogyan lehet a vért a péniszben tartani. A gyártók azt az elvet vallják, hogy a pénisz is izomból van, olyan mint a legtöbb testrészünk, ha eddzük, akkor erősebb lesz.

Péniszpumpa

A fejőgéphez hasonlatos szerkezet egész egyszerűen vákuummal vért pumpál a falloszba, és merevedési zavarokra is hatékonyan lehet használni. Természetesen a péniszt pumpálni is természetellenes tevékenységnek számít, és érdemesebb inkább szakorvoshoz fordulni, aki megvizsgálja a vérkeringést és az esetleges másmilyen okokat, mert a péniszpumpa használatának olyan kellemetlen mellékhatásai lehetnek, mint például az élmény csökkenése, a bőr sérülése de még üszkösödés is.Andropénisz a kalodavonalról

Az andropénisz elnevezésű műszer ugyanazon az elven alapul, mint amiről már a kézzel hosszabbító hölgy esetében részleteztünk. A kötőszövetek elszakítását itt egy dugóhúzószerű tárggyal végzik, amit előtte meg kell rendelni drágán. Úgy lehet ezzel megnövelni a péniszünket, mint ahogyan burmai zsiráfnyakú nők gyűrűkkel megnyújtják a nyakukat. A kis izé 600-1500 grammnyi erővel húzza a péniszt, szakítja a rostokat, megnöveli a péniszsejtjeinek a számát. Ígéretük: három-négy centi hosszában, és egy centi széltében. 97,5 százalékban sikert garantálnak.

Pénisztapasz

Ebből nagy baj nem lehet. A természetes módszerre esküsznek a ProEnhance nevű díjnyertes pénisznagyobbító termék gyártói, akik ginsenget, mentolt, damianát, fo-tit, gotu-kolár és más furcsa nevű afrodiziákumot tartalmazó tapaszokat árulnak. Tapaszból is többféle létezik, általában tízezer forint körüli összegért kapható egy doboz. Ennél a terméknél nincsen mérethatár, akár egy egy centis péniszt is kúrálhatnak vele, és lehet, hogy lesz belőle három. A tapaszban található gyógynövények segítenek a pénisz kötőszövetében tovább tartani a vért. Nem csak nagyobb vérpéniszt, hanem több spermát, nagyobb szexuális éhséget és keményebb erektált péniszt is ígérnek.

Addig is amíg megnő, kérjük figyeljenek jobban oda az asszonykára, mert simán elképzelhető, hogy ő nem nagyobbat akar, hanem jobbat.

(velvet)

2005.08.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok