HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Angie tudja, mi kell a nőnek

t: 1824

Angie tudja, mi kell a nőnek

Angelina Jolie nemrégen bevallotta, szeret lányokkal is ágyba bújni, ezért cseppet sem volt meglepő, amikor kijelentette, abszolút jártas a témában, hogyan is kell kielégíteni egy nőt...

"Az egésznek az a titka, hogy én is nőnemű vagyok, és ebből kifolyólag automatikusan tudom, mi a jó és mi nem, hol kell megérinteni és mikor, ez természetes. Nem kell kísérletezgetni, mint egy férfinak." - nyilatkozta a biszexuális színésznő.

Azonban Angelina hozzátette, mióta örökbe fogadta a kambodzsai származású Maddox-ot, visszafogottabban viszonyul a szexhez, és próbálja inkognitóban tartani párkapcsolatait a fia és a világ előtt is.

"Biztos sokak számára furcsa, hogy szeretőket tartok, de nekem ez az egyetlen lehetőség arra, hogy a szükségleteimet kielégítsem. Már túl vagyok két félre sikeredett házasságon, nem akarok egy újabb komoly kapcsolatba belebonyolódni, mivel jelenleg csakis a kisfiamnak élek."

Arra a kérdésre, hol szokott találkozni férfiismerőseivel, azt mondta, hogy általában szállodai szobákban intézik el a dolgot két-három havonta...

2005.03.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok