HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Érdekességek > Az ehető rügyek kivirágoznak a szénsavas italban

t: 2713

Az ehető rügyek kivirágoznak a szénsavas italban

Így azokban a koktélokban, melyeket a Kempinski Hotel Corvinus Budapest Lobby Lounge kínál.

A tavaszi virágzás a szálloda mixereit is megihlette, ezért hibiszkusszal, rózsaszirmokkal és levendulával díszítik a pezsgő-, Martini-, Metaxa- és gin alapból kevert koktélokat.
Sokféle módon lehet egy pohár pezsgőt egyedivé varázsolni, ebben az évszakban mi lenne tökéletesebb, mint egy hibiszkusz virággal ízesített Kir Royal pezsgőkoktél? - merül fel joggal a kérdés.

Az ehető rügyek kivirágoznak a szénsavas italban és tökéletes ízharmóniát hoznak létre. Kandírozott rózsaszirmokkal is kiválóan lehet italokat díszíteni. A rózsaszirmok könnyedséget és szépséget kölcsönöznek a koktéloknak, egyúttal megédesítve azokat. A levendula szép és illatos virág, ennek az aromás gyógynövénynek a hozzáadásával a kevert italok kifinomult ízt kapnak.



TurizmusOnline

2012.04.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok