
                Krémsajttorta sütés nélkül
Kalória: 360 Kcal
Hány személyre: 4 fő
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
    * 20 dkg babapiskóta
    * 1 zacskó vanilia ízű pudingpor (főzés nélküli)
    * 3 dl tej
    * 10 dkg vaj
    * 10 dkg cukor
    * 1 zacskó vaniliás cukor
    * 10 dkg tejszínkrémsajt
    * 4 dl tejszín
    * 1,2 kg tetszés szerinti gyümölcs
    * 2 evőkanál citromlé
    * 2 evőkanál kristálycukor
Elkészítés módja: A vajat felolvasztjuk. A babpiskótát apró darabokra tördeljük és leöntjük a forró olvasztott vajjal. Süteményestálra helyezünk egy tortakarikát. A vajas piskótatörmeléket az így keletkezett formába nyomkodjuk és fél órára hideg helyre tesszük. Közben a vanília ízű pudingport tálba tesszük, felöntjük a tejjel és 3 dkg cukrot, simára keverjük. A gyümölcsöt alaposan megmossuk és cikkekre vágjuk. A tejszínkrémsajtot kikeverjük a maradék cukorral, a vaníliás cukorral és a citromlével. A piskótalapot beborítjuk a gyümölcs felével. A tejszínt kemény habbá verjük. Amikor a puding dermedni kezd, belekeverjük a krémsajtot és a tejszínhabot. A krémet a gyümölcskrémre simítjuk és a maradék gyümölcsöt a tetejére rakjuk. 2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kristálycukorral hintjük meg. 
Pink.hu