HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > AUTÓ-MOTOR > Érdekességek

Ajándékokkal kedveskedett Talmácsi Gábor a Heim Pál Gyermekkórház számára.
New York után a londoni taxipiacot is letarolja a Nissan az áruszállító-eredetű NV200-zal, úgyhogy a város egyik jelképének számító a black cab napjai alighanem meg vannak számolva.
Mielőtt felszállsz egy buszra vagy vonatra, nem árt megfogadnod néhány alapszabályt, hogy viselkedéseddel ne idegesíts másokat.
Az autókat nem kell visszavinni arra az állomásra, ahol kölcsönvették őket, bárhol leállíthatók.
Nyolcvanöt esztendős korában elhunyt Sergio Pininfarina olasz sztárdizájner, a nevét viselő autótervező cég egykori vezetője.
Időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó, intelligens autógumit mutattak be az április 23. és 27. között zajló Hannoveri Vásáron. A Lipcsei Alkalmazott Tudományok Egyetemének kutatói olyan fejlesztésen dolgoznak, amely a jövőben feleslegessé teheti az autógumik évszakos cseréjét.
Mosolygós, átlagos mai fiatalember farmerben és pólóban, akiről senki sem hinné, hogy százmilliós luxusautók megálmodója, amelyeket talán soha vagy csak kiállítás alkalmával láthatunk Magyarországon. Ezeknek a csodálatos formáknak a kitalálója és tervezője csak ritka vendég saját hazájában. Kérdéseinket idilli környezetben, a budai Jókai Klub padlásterében lévő kis irodájában sikerült feltenni Tárnok Zsoltnak.
Elképesztően menő benzinkút nyílt Budapesten
Ukrajnában csaknem feleannyiba kerül a benzin mint nálunk, de az osztrákok is olcsóbban adják
A 16. Nemzetközi Aratófesztiválon Ópályiban az aratást elmosta az eső, a kakasszépségversenyen döntetlen született, a paraszt Forma–1 pedig ellentmondásos eredménnyel zárult.
Simona de Silvestro kocsija a texasi IndyCar-futamon gyulladt ki, négyen rángatták ki a lángoló autóból, nem sokon múlott az élete.
Bár sokat foglalkoztunk vele, mindenképpen kellett legalább egy rövid, tisztességesen leforgatott összefoglaló. Íme, itt van, ez az, de...
Ha nem lenne rajta méregdrága öltöny, csuklóján egy Tag Heuer Monaco, minden további nélkül elhinnénk, hogy egy névtelen alkoholista-szeánszról csöppent ide, a rivaldafénybe.
A német kancellár jelezte, hogy a szövetségi állam és a tartományok alapvetően készek az Opelnek történő segítségnyújtásra.
Autómentes nap lesz kedden, akiben van egy fikarcnyi józan ész, az ezen napon szögre akasztja a slusszkulcsot, és a tömegközlekedést vagy a bringát választja.

Következő Utolsó