HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Sertéskaraj édesburgonyával

t: 2275

Sertéskaraj édesburgonyával







Hozzávalók:

4 szelet sertéskaraj
2 nagy édesburgonya
2 db sonkahagyma
friss zsálya
olívaolaj

bors
2 dl fehérbor

Paradicsomsalátához:

4 db paradicsom
2 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg feta sajt

A húst kiterítjük, rátesszük a zsályaleveleket, megszórjuk sóval, borssal, ráhelyezzük a fóliát és kiklopfoljuk. A serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, a hússzeleteket megsütjük benne. A maradék zsályát apróra vágjuk, a hagymát karikázzuk, az édesburgonyát daraboljuk, a húshoz adjuk, majd felöntjük a fehérborral.

A paradicsomot felkarikázzuk. A lilahagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd rászórjuk a paradicsomra. Tálaláskor rámorzsoljuk a feta sajtot, mellé sertéskarajt kínálunk.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2007.01.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok