Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
2 nagy édesburgonya
2 db sonkahagyma
friss zsálya
olívaolaj
só
bors
2 dl fehérbor
Paradicsomsalátához:
4 db paradicsom
2 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg feta sajt
A húst kiterítjük, rátesszük a zsályaleveleket, megszórjuk sóval, borssal, ráhelyezzük a fóliát és kiklopfoljuk. A serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, a hússzeleteket megsütjük benne. A maradék zsályát apróra vágjuk, a hagymát karikázzuk, az édesburgonyát daraboljuk, a húshoz adjuk, majd felöntjük a fehérborral.
A paradicsomot felkarikázzuk. A lilahagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd rászórjuk a paradicsomra. Tálaláskor rámorzsoljuk a feta sajtot, mellé sertéskarajt kínálunk.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu