HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Érdekességek - Tartozékok > File cserebere a mobiltelefonon

t: 2823

File cserebere a mobiltelefonon

A MobileMule ugyan nem a személyi számítógépeken használatos szoftver teljes értékű mobil változata, arra azonban minden további nélkül alkalmas, hogy különböző eMule tevékenységeinket távirányítsa.

A speciális szoftver a legtöbb Java kompatibilis mobiltelefonon futtatható, mely rendelkezik mintegy 200 KB szabad memóriával egyrészt a szoftver, másrészt pedig a működés közben használatos adatok számára. Ezenkívül nem jelent hátrányt, ha a készülék színes kijelzővel, illetve HTTP-n keresztüli Internet kapcsolattal bír. Ezek alapján elmondható, hogy a MobileMule tökéletesen futtatható egy jó öreg Siemens M55-ös, vagy például egy Nokia 7210-es készüléken.

Az otthoni számítógépeiken tűzfalat használóknak meg kell nyitniuk a 80-as portot, ugyanis a mobil szoftver csak így képes kommunikálni a rendszerrel. A felhasználók a MobileMule-nak köszönhetően információkat szerezhetnek többek közt az aktuális letöltési, illetve feltöltési sebességekről, az átlagsebességről, az állományok méretéről és prioritásáról, illetve a letöltésből még hátralévő időről. A szoftver révén kereséseket is lehet indítani, ezenkívül pedig akár le is állíthatjuk vele a távoli gépen futó eMule-t, de akár az egész PC-t is.

2005.04.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok