HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Sült hal: hagymás-gombás ízesítéssel

t: 2610

Sült hal: hagymás-gombás ízesítéssel

Hozzávalók:

4 szelet halfilé
Fokhagymakrém
15 dkg gomba
1 csokor snidling
2 citrom
3 fej vöröshagyma
Õrölt bors

Vaj

Elkészítés:

A halszeleteket befûszerezzük, a tetejét vékonyan bekenjük egy kis foghagyma krémmel. Egy tûzálló tálat kivajazunk és belevágjuk a hagymákat, ha lehet karikára szeleteljük. Ezt követõen felszeleteljük a gombát, megsózzuk és rárakjuk a hagyma karikákra. Végül de nem utolsósorban, belefektetjük a halszeleteket, megszórjuk a snidlinggel, és vajdarabkákat és citromkarikákat vágunk a tetejére. 2 dl fehérbort és 1 dl vizet öntünk rá, és sülni hagyjuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

nice

2005.11.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok