HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Brokkolis-húsos cannelloni

t: 2160

Brokkolis-húsos cannelloni

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
25 dkg brokkoli
2 kicsi tojás
15 dkg liszt
10 dkg trappista sajt
8 paradicsom
2 kicsi vöröshagyma
Margarin
Olívaolaj
Bazsalikom
Õrölt bors


Elkészítés:
A lisztet a tojással, vízzel, sóval tésztává gyúrjuk. Kinyújtjuk és széles tésztacsíkokat 15 centis darabokra vágjuk, elõfõzzük majd leszûrjük. A brokkolit kisebb darabokra szedjük és megpároljuk. A hagymát felkockázzuk, lereszeljük a sajtot. A hagymát kevés olajban megpirítjuk hozzáadjuk a darált húst, sóval, borssal, delikáttal, oregánóval ízesítjük. A paradicsom felét feldaraboljuk majd a brokkolival együtt, belekeverjük a húsmasszába. Az elõfõzött tésztalapokra, szétosztjuk a zöldséges húst és a palacsintához hasonlóan egyenként feltekerjük. Egy tepsit kikenünk margarinnal és belehelyezzük a canellonikat. A megmaradt paradicsomokat meghámozzuk sóval, borssal, bazsalikommal összeturmixoljuk, majd a canellónikra öntjük. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, és elõmelegített sütõbe megsütjük.

nice

2005.11.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok