HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Rally > Új rali versenyen bizonyított a Clio

t: 2514

Új rali versenyen bizonyított a Clio

Kettőből Kettő - mondhatnánk, hiszen az eddigi két Ring Rally-ból kettőn ott volt a Renault Clio Kupa képviselője egy Shell-es Clio személyében. Sőt a pilóta se akárki, Palik Lászlónak tavaly annyira megtetszhetett ez a mulatság, hogy lehetőség szerint újra élt is vele, a két előfutás között mindössze annyi történt, hogy a Dakar Rally-n minden idők legjobb magyar eredményét gyűjtötte be az autósok mezőnyében.

A terepraliban egyre magabiztosabban mozgó Palik/Darázsi kettős a múlt hétvégi hungaroringi rali hétvége mindkét napján is megmérette magát, sőt utólag az is elmondható, hogy ismét eredményesen. Ha eredményeik beszámítottak volna a versenybe, akkor a mezőny első harmadába fértek volna a be a teljesen pályára felkészített Clioval, ami azért nem éppen erre az autóra kitalált pálya, valamint a többségében jóval erősebb autók miatt nagy szó. Sőt, a tavalyihoz képest még annyi hátrányban is voltak, hogy ezúttal nem volt benne az autóban a régi-új sperres versenyváltó, csupán az utcai állt rendelkezésre, de ez is jól viselte a strapát.

A kis Clio tehát képletesen ezzel megkezdte a szezont, de hamarosan jön a hagyományos idénykezdet, amelynek az április 7-ei hungaroringi hivatalos teszt az első állomása.


2005.03.25

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok