HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > T-Mobile hírek > T-Mobile: minden, amit a 3G-ről tudni kell

t: 2273

T-Mobile: minden, amit a 3G-ről tudni kell

A www.3g.hu címen elérhető honlapon a multimédiás mobilhálózat lehetőségeivel és a várható újdonságokkal ismerkedhetnek a látogatók.

A 3G kereskedelmi szolgáltatást a T-Mobile az év második felében indítja el, azonban a felkészülésről, a várható újdonságokról, a témához kapcsolódó hírekről külön erre a célra kialakított internetes oldalon ad naprakész tájékoztatást. A világhálón bárki számára hozzáférhető 3G internet portálon a mobilcég a felhasználó számára fontosabb információk rendszerezésével egyszerűsíti a tájékozódást. Meglévő ügyfelei és leendő előfizetői így hosszas keresgélés nélkül könnyebben és felkészültebben dönthetnek majd a szolgáltatás előfizetéséről.

A www.3g.hu oldalon a szolgáltatásokkal, készülékekkel és jövőbeni lefedettséggel kapcsolatos aktuális információk mindenki számára közérthetően, a technológia műszaki nyelvezetét mellőzve olvashatók. Az általános útmutató mellett a T-Mobile-nál forgalomba kerülő 3G mobilokról, a kereskedelmi szolgáltatás indulását követően pedig az új szolgáltatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

A T-Mobile 3G honlapon az elérhetőség oldalon megtalálható az év végére tervezett 3G/UMTS lefedettséget bemutató térkép és nyomon követhető a roaming partnerek számának alakulása is. A T-Mobile ügyfelei tavaly év vége óta ugyanis megfelelő készülékkel folyamatosan bővülő számú külföldi 3G hálózaton is barangolhatnak, kihasználva a szélessávú mobilinternet előnyeit. A vélemény rovatban az érdeklődők a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben, a későbbiekben pedig kérdőív kitöltésével járulhatnak hozzá a 3G hazai sikeréhez és véleményükkel, ötleteikkel a jövőben sorsoláson vehetnek részt.

2005.03.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok