HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > T-Mobile hírek > Okosodik a T-Mobile hangpostása

t: 2325

Okosodik a T-Mobile hangpostása

Önnek egy nem fogadott hívása volt. - Na jó, de kié ez a szám...?" Bizonyára örömteli hír azoknak a T-Mobile előfizetőknek, akik e sorok írójához hasonlóan képtelenek megjegyezni telefonszámokat - mert minek is? -, hogy mától jóval kezesebb lesz a hangposta-szolgáltatás.

Valljuk meg, eddig a nem fogadott hívásokról tájékoztató sms-üzenet alján található telefonszám kevés többlet-információt hordozott, még akkor is, ha az adott hívószám szerepelt a telefonkönyvünkben. Ennek most vége, ugyanis a jövőben a hangposta-sms küldőjeként minden esetben a hívó fél szerepel majd. Ha valaki hangüzenetet hagy a postafiókunkban, abban az esetben is az ő telefonszáma jelenik meg - természetesen csak akkor, ha a hívószámkijelzés engedélyezve van. Ez azzal az előnnyel is jár, hogy a memóriában tárolt telefonszámok esetén számjegyek helyett egyből az ismerősök nevét látjuk a kijelzőn.

A legnagyobb hazai szolgáltató ügyfelei havidíjmentesen használhatják a megújult hangpostást, viszont az átállás nem automatikus. A szolgáltatást igényelni kell, de ezt akár a telefonos, akár az sms-ügyfélszolgálaton keresztül ingyenesen megtehetjük (utóbbi esetben a +HANGPOSTA kódot elküldeni a 1230-as telefonszámra).

2005.03.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok