HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > T-Mobile hírek > Vadonatúj csúcsmobilok a T-Mobile kínálatában

t: 2167

Vadonatúj csúcsmobilok a T-Mobile kínálatában

A CeBIT mobiltelefonos részlegének kiemelt eseménye lesz az MDA IV és Sidekick II modellek bemutatása. Az MDA IV az egyik első olyan mobiltelefon a világon, amely képes integrálni az GPRS, az UMTS és a WLAN mobil technológiákat. A Sidekick II-t elsősorban magánszemélyeknek ajánlják. A PDA (Personal Digital Assistant - Személyi Digitális Segéd) telefonnal a felhasználók kényelmesen barangolhatnak az interneten, nagy sebességgel cserélhetnek információkat barátaikkal e-mail vagy azonnali üzenetküldés útján. A kiállítás és vásár többi innovációja között fog megjelenni a T-Mobile SDA II és SDA II zenélő intelligens telefonja, öt UMTS-képes mobiltelefon, amelyek videotelefonálásra is alkalmasak.

Az új MDA IV ideális eszköze azoknak, szeretik magukkal vinni az irodájukat ha utazniuk kell, de a laptopot inkább otthon hagyják. A PDA telefonnal mobil kapcsolat hozható léte GPRS, UMTS és WLAN révén. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók gyakorlatilag bárhol és bármikor élvezhetik a T-Mobile által nyújtott leggyorsabb adatviteli sebességek előnyeit, olyan alkalmazások használata során, mint elektronikus levelezés és internetes keresések. A teljes billentyűzettel egyszerűbbé válik a szövegek és multimédia üzenetek kezelése vagy az e-mailek írása, a VGA kijelző pedig garantálja, hogy a tartalom és a menük kiváló minőségben jelenjenek meg. A készülék emellett két integrált kamerát, sztereó hangszórókat tartalmaz és az új Mobil Windows operációs rendszert futtatja. A háromsávos MDA IV a külföldi utakon az ideális kísérő. egyaránt működik a 900, 1800 és 1.900 MHz-es GSM hálózatokon, így a világ nagyon sok országában lehet használni, beleértve az Egyesült Államokat is. A T-Mobile azt tervezi, hogy az MDA IV modellt az idei év harmadik negyedévében dobja piacra.

A Sidekick USA telefon sikeres bevezetése után a T-Mobile Németországban is forgalmazni fogja a Sidekick II-t, 2005. júniusával kezdődően. Ezzel a Sidekick II tulajdonosok szó szerint a mellényzsebükbe tehetik az Internetet. Ez a kompakt készülék gyors és könnyű internet elérést tesz lehetővé, így például az on-line árverések szenvedélyes alkuvadászainak egyetlen percre sem kell lemondaniuk a netes elérésről. De ez még nem minden: a Sidekick II az e-maileket egyenesen a címzettnek kézbesíti, nincsen szükséges hosszadalmas betárcsázásra. A jövőben ez az intelligens kommunikációs készülék különféle azonnali üzenetküldő szolgáltatásokra is képes lesz. A nagyméretű és a felnyitható képernyő alatt található teljes billentyűzet a lehető legnagyobb kényelmet kínálja csevegéshez és a netezéshez. Emellett a Sidekick II kamerát és vakut is tartalmaz. A címeket és a találkozókat szinkronizálni lehet PC-vel.

A T-Mobile intelligens telefonjainak hívei számára is jó hírrel szolgálunk: a CeBIT-en a vállalat bemutatja két SDA ˝zenegépét˝. Mindkét készülék nagyméretű, nagyon nagy felbontású (320x240 képpont) QVGA kijelzőt tartalmaz, több mint 262 000 színnel, az SDA II music pedig egy megapixeles kamerával is rendelkezik a sokkal nagyobb felbontás érdekében. A T-Mobile ezeket az intelligens telefonokat 2005 nyarától kezdi árulni, exkluzív ajánlatként.

Az olyan szélessávú szolgáltatások, mint a videotelefonálás és a videoletöltés öt olyan új, UMTS-képes mobiltelefonnal vehetők igénybe, amelyek az idei év során jelennek meg a T-Mobile kínálatában: Samsung SGH-Z300, Nokia 6680, Samsung SGH-Z130, Sony Ericsson Z800i és LG U8200.
A Samsung SGH-Z300 ˝kagyló˝ telefon két színes kijelzővel és forgatható, egy megapixeles, vakus kamerával, ezen felül pedig 50 megabájt (MB) belső memóriával rendelkezik. A készülék háromdimenziós hanggal képes zenei fájlok lejátszására. A Nokia 6680 ráadásul két kamerát tartalmaz, melyek közül az egyik megapixeles minőségben készít képeket. A Samsung SGH-Z130 telefon legmeglepőbb képessége a szokatlan kijelző, amely saját tengelye körül forgatható, így a felhasználók a fényképeket és a streaming videókat kényelmesen nézegethetik széles képernyős formátumban. A Sony Ericsson Z800i kagyló telefon mindent tud, ami a videó telefonáláshoz szükséges, forgatható egy megapixeles kamerával és 262.000 színes megjelenítésére képes fő kijelzővel. A zenerajongók minden bizonnyal örülni fognak a 72 szólamú csengőhangoknak is. A LG U8200 modellje szintén forgatható, egy megapixeles kamerával és nagy méretű színes kijelzővel (262 ezer szín) rendelkezik, és kizárólag a T-Mobile-tól lesz kapható
A T-Mobile az új UMTS készülékek piaci bevezetését Németországban a következő menetrend szerint tervezi: a Nokia 6680 2005 március közepétől, a Samsung SGH-Z130 2005 április közepétől-végétől, a Samsung SGH-Z300 2005 május-júniusban, a Sony Ericsson Z800i 2005 májustól, az LB U8200 pedig 2005 júniusban kerül a boltokba.

Borotvaéles kép, és annyi zene amennyit csak akarsz: A Sony Ericsson lifestyle D750i készüléke integrált, két megapixeles kamerával, MP3 lejátszóval és rádióval rendelkezik. A memória két gigabájtig bővíthető, amire már jó néhány vakációs fénykép ráfér, és a Mobil Zenegép dalainak is bőven jut hely. Az automata fókusszal, négyállású zoommal, vörösszem-csökentő elővakuval és más, általában csak digitális fényképezőgépeken elérhető jellemzőkkel rendelkező D750i modell ideális mindennapi társ, amely a tervek szerint 2005 májustól lesz kapható, kizárólag a T-Mobile-nál.

2005.03.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok