HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > T-Mobile hírek > Egy jó játék: biztos nyerő az sms-lottó

t: 2490

Egy jó játék: biztos nyerő az sms-lottó

A legendás „kis Kabos”, alias Lottó Ottó biztos elcsodálkozna, ha ezt megérhette volna. Hova is jutott a világ a XXI. század elejére? Otthon nyomkodjuk a gombokat, fizetünk, kommunikálunk a nyereményünkről a Szerencsejáték Rt.-vel. Csak a nyerési esélyünk maradt továbbra is változatlan.

Most arra biztatnék minden T-Mobile-os előfizetőt, hogy próbálja ki legalább egyszer a hazai mobilvilág legújabb megoldását, és játszon meg velem együtt egy egyhetes/egy játékmezős/gépi ötöst, hátha közülünk kerül ki hétvégén a félmilliárdos nyertes.

 • Tehát írjuk be sms-ként: L5 (aki a saját számait akarja megjátszani, vesszőkkel elválasztva adja meg az öt számot a következő módon: L5,31,38,54,61,65)
 • Küldjük el a megírt számsort a 344 44 77-es alapdíjas számra!
 • Ezt követően a T-Mobile válaszüzenetében összefoglalja a fogadás fontosabb információit.
 • Ha mi ezt SMS-ben megerősítjük, megtörténik a tranzakció.

  A játék érvényességét a Szerencsejáték Rt. fogadási azonosítóját és a „szelvény” számát is tartalmazó SMS igazolja. A Mobil lottó további előnye, hogy nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyerés esetén SMS üzenetet kapunk. A bankszámlaszám – szintén SMS-ben történő – megadását követően pedig a 100 ezer forint alatti, ún. kisnyeremények átutalása automatikusan megtörténik. A Mobil lottó és a hagyományos játékok ára megegyezik. A költségünk a két SMS ára lesz, ami az elérhető kényelemért nem is olyan vészes.

  Az eddig elmondottakból is kiderülhetett már, hogy a mai napon Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója és a Szerencsejáték Rt. útjára indította a Mobil lottót. Ennek keretében a több mint négymillió T-Mobile-os amellett, hogy SMS-ben játszhat, szöveges üzenetben meg is vásárolhatja szelvényét az ötös-, hatos-, skandináv lottó, kenó, totó és góltotó játékra. Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető.

  A T-Mobile előfizetők játékuk árát mostantól mobilszámlájukkal - céges előfizetőknél bizonyos esetekben külön megállapodás szükséges -, a Domino kártyások m-com egyenlegükkel egyenlíthetik ki. Alkalmanként legfeljebb 3000 forint értékű játék, illetve fogadás esetén ehhez vásárlási kód sem szükséges.

 • 2005.03.09

  | Többi

  vissza a rovathoz | vissza címoldalra

  Legfrissebb magazinok