HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > T-Mobile hírek > A T-Mobile is kínálja a Blackberry készüléket és a hozzá kapcsolódó mobil e-mail szolgáltatást

t: 2104

A T-Mobile is kínálja a Blackberry készüléket és a hozzá kapcsolódó mobil e-mail szolgáltatást

A push e-mail rendkívül gazdaságos, mert 2 kilobyte-os egységekben csak az olvasni kívánt levélrészletet tölti le. Az olyan e-mailek esetén, amelyeket a felhasználó nem olvas el készülékén, azok méretétől függetlenül csak minimális adatforgalom történik. Az optimalizálás révén a T-Mobile BlackBerry bruttó 6875 forintos havidíjában foglalt 20 megabájt adatforgalom még intenzív levelezés mellett is lényegében korlátlan használatot biztosít.

A RIM BlackBerry Enterprise Server szolgáltatása a Microsoft Exchange és Lotus Domino szerverek esetében egyaránt telepíthető. A bevezetéskor a T-Mobile Magyarország Rt. a mobil levelezést támogató, telefonálásra és internethasználatra is alkalmas, teljes qwerty billentyűzettel ellátott, magyar nyelvű BlackBerry 7290 készüléket ajánlja. Későbbiekben számos további mobil eszközön kiegészítő szoftver telepítésével szintén elérhető lesz a push e-mail.


2005.03.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok