HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Érdekességek > A legtutibb reggelizőhelyek Budapesten - friss lista!

t: 3266

A legtutibb reggelizőhelyek Budapesten - friss lista!

Reggeliznél Budapesten? A Diningguide.hu összeállította a legjobb helyek listáját.

Alig pár éve még nagy gondot jelentett, hogy hova is üljünk be reggelizni, ha nem otthon szeretnénk. Főleg azért, mert nem nagyon volt alkalmas hely. Manapság az okoz fejtörést, hogy hova is menjünk. Vannak persze klasszikusok, mint például a Bock Bisztró, a Villa Bagatelle, a Sarki Fűszeres, a Déryné vagy a gyorsan népszerűvé vált á table!, azonban megjelentek a trónkövetelők. Lássuk az ő toplistájukat.1. Innio

A város üzleti központjában, az Október 6. utcában nyílt trendi hely egyébként a borbárok mezőnyét erősíti, viszont ételben is kihívást jelent a versenytársaknak. A reggelije olyan, mint maga a hely: trendi és otthonos.
Kedvencünk: vaníliás csiga

2. Szendzso

Két fiatal szakács megálmodta a saját helyét és vették a bátorságot, hogy meg is valósítsák álmaikat. Vidáman köszöntik az embert, és egyébként is, a vendégnek csak mosoly jár. A választék nagy: tojásételek, virslik, wrappek, bagelek, bagettek, kitűnő kávék.
Kedvencünk: tojáskrémes bagel

3. Ring Café & Bar

Eddig a remek hamburgerért jártunk ide, mostantól reggel is látogathatjuk. A menükhöz bónuszként meleg ital jár. A klasszikus reggeli fogások mellett amerikai reggelit (tojás, bacon, palacsinta) vagy az új őrületet, angol reggelit is kaphatunk sült babbal... meg minden.
Kedvencünk: kenyér

4. Nostro Gastronomy

Picurka és stílusos hely a Krúdy Gyula utcában. Tulajdonosai az olasz-magyar barátság jegyében építészek és erdészek, viszont szakmát váltottak, és itt mindent maguk készítenek a salátáktól a péksütikig. Ráadásul frissen pörkölt kávé is akad.
Kedvencünk: briós

5. Dallas

Eddigi rövid pályafutása alatt máris városi legendává vált. Neve alapján már sejthető, a Dallas filmsorozat témájára épülő, de hamisítatlan amerikai étkezdéről van szó. Van itt minden, mint a Ewingok földjén, földimogyoró az asztalon, szószos üvegek kis tartóban. Nem vicc, még benzinkút is akad. Giccses? Giccses. Tökéletes? Tökéletes.
Kedvencünk: amerikai palacsinta mogyoróvajjal, juharsziruppal és tejszínhabbal

pink.hu

2012.08.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok