HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Rally > Tóthék uralkodnak Miskolcon is

t: 2767

Tóthék uralkodnak Miskolcon is

A hatszoros bajnok ifj. Tóth a hat mért szakaszból hármat nyert meg (plusz a teltházas csütörtöki prológot a Speedway Arénában, de az nem számít az összetett eredménybe). A címvédő Turi Tamás (Skoda Octavia WRC) a váltó meghibásodása miatt a harmadik gyorsasági után feladta a viadalt.

A maradék szakaszgyőzelmeken Benikék, Herczigék és Asiék osztoztak testvériesen. Utóbbi kettő azonban már nincs versenyben - a Herczig, Tóth trió az ötösön, Asi (új navigátorral, Majával) a négyesen volt kénytelen kiállni előkelő pozícióból. A Focusnak a futóműve ment el egy defektet követően, a Lancernek a váltója mondott csütörtököt.

Kiesett a Kiss, Penderik egység is, akárcsak a Spitzmüller, Kazár kettős. A Hyundai Accentnek és a Toyota Corollának is megoldhatatlan motorikus gondjai támadtak. Mínusz 4 WRC...

Bezzeg a visszatérő Tagaiék szépen haladnak, ahogy a visszatérő Hidegék is az A-s Mitsuval. Szabó Gergőék (EVO) Egerhez hasonlóan diktálják a tempót az N csoportban, A6-ban újfent Kakusziék (VW Polo S1600) a leggyorsabbak. A7-ben szokás szerint Tárnokéknak (Renault Megane Maxi), N3-ban Hadikéknak (Opel Astra OPC) nincs komoly elllenfelük. A VFTS-ek meccsében egyelőre Nemeséknek áll a zászló. N2-ben Nagyváradiék vezetnek (Suzuki Ignis), A5-ben Subáék (Skoda Felicia), a H10 pillanatnyilag Vargáéké (BMW M3).

12. Vredestein Rally, állás 6 gyorsasági után (élcsoport):
1. ifj. Tóth János, Bahor Bea (Peugeot 206 WRC) 30:59.7 p
2. Benik Balázs, Vinoczai Attila (Ford Focus WRC) + 10.5 mp
3. Bútor Róbert, Tóth Vilmos (Skoda Octavia WRC) + 55.7 mp
4. Tagai T., Tagai R. (Skoda Octavia WRC) + 1:05.0 p
5. Hideg, Szenner (Mitsubishi Lancer EVO VI) + 1:13.1 p
6. Michna, Zsíros (Skoda Octavia WRC) + 1:30.5 p
7. Vizin, Táborszky (Ford Focus WRC) + 1:43.2 p
8. Szabó G., Benics (Mitsubishi Lancer EVO) + 2:25.7 p

Szombaton még hét gyorsasági vár a megfogyatkozott mezőnyre.


2005.04.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok