HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Olasz haltál

t: 2602

Olasz haltál

Mai hal: egy olasz recept a mi konyhánkba - ez a mai ajánlat. Minden alapanyaghoz hozzá lehet jutni, nem is túl borsos áron, ráadásul egyszerűen, gyorsan elkészíthető - mégis kapunk egy jó mediterrán hangulatot. Mintha a tengernél lennénk!


Hozzávalók

* bor (fehér) 1 dl
* borsó (zöld) 10 dkg
* cukkini 1 db
* fokhagyma 5 dkg
* hagyma 2 db
* halfilé (tengeri) 20 dkg
* olaj (olíva)
* oregano
* padlizsán 1 db
* tejszín 1 dl
* tenger gyümölcsei 20 dkg
* tészta (tollhegy) 30 dkg
* vaj 20 dkg


A tollhegytésztát bő sós vízben kifőzzük.
Közben a tengeri halfilét ujjnyi vastag csíkokra daraboljuk.
Vajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a halcsíkokat, a felengedett tenger gyümölcseit, és a szintén csíkokra darabolt zöldségeket. Fűszerezzük, majd tejszínnel, fehérborral felöntjük.
Tálaláskor összekeverjük a főtt tollhegytésztával, így kínáljuk.

Jó étvágyat kívánunk!


mitfozzunkma.hu

2009.06.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok