HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Narancsos pisztráng

t: 2736

Narancsos pisztráng

A mai főszereplők: a narancs és a pisztráng. További szerepekben: a fehérbor, a brokkoli és a szójacsíra.

Hozzávalók:

2 db egész pisztráng
3 db narancs
1 dl fehérbor
4 ek olívaolaj
2 ek tengeri só
bors
40 dkg párolt brokkoli
10 dkg szójacsíra


A sütőpapírt megkenjük olajjal, megszórjuk tengeri sóval és borssal, majd ráhelyezzük a halat. Meglocsoljuk narancslével, betakarjuk narancsszeletekkel és becsomagoljuk a papírba. Tűzálló tálba tesszük, mellé narancsszeleteket helyezünk és 180 fokos sütőben 30 perc alatt puhára pároljuk. A hal alól visszamaradt zsiradékot egy serpenyőben felforraljuk a borral, majd a halra öntjük. Mellé párolt brokkolit kínálunk.

rtlklub.hu

2009.05.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok